Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să tractați Volkswagen Transporter 4?

A avea un vehicul este la îndemână, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm perfect, chiar și cei mai norocoși dintre noi rareori cad prin fisuri. Cu toate acestea, între un automobil care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. În orice caz, un Volkswagen Transporter 4 care nu conduce este greu de mutat și singurul tratament este adesea să-l tractați până la cel mai apropiat atelier. În acest articol vă vom arăta conținutul cum să tractați un Volkswagen Transporter 4, respectand legile si garantand siguranta maxima. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom examina regulile de care trebuie să respectați atunci când tractați un Volkswagen Transporter 4, apoi cum să tractați singur un Volkswagen Transporter 4 și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un specialist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Volkswagen Transporter 4

De fapt, este posibil să vă remorcați mașina. Cu toate acestea, dacă vrei să intri remorcarea unui Volkswagen Transporter 4 va trebui să respectați unele legislații. Vi le prezentăm mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care vă veți remorca Volkswagen Transporter 4 vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți șoferi dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați constant controlul ambelor vehicule, o viteză mare nu vă va permite să anticipați eventualele obstacole și mașina tractată poate intra în primul

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Volkswagen Transporter 4 și mașina care îl remorcă sunt aliniate corespunzător, pentru a menține un comportament bun.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele vehicule.
 • Dacă Volkswagen Transporter 4 remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă asociată cu prima mașină, astfel încât să puteți notifica șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Volkswagen Transporter 5?

Cum să tractați singur un Volkswagen Transporter 4

Acum că ai aflat regulile de bază pentru tractarea în siguranță a unui Volkswagen Transporter 4, vă vom învăța diferitele tehnici pentru a o face:

 • Utilizați doar o bară de tractare pentru a remorca Volkswagen Transporter 4, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt potrivite și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți mașina de remorcare. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți utiliza unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a remorca Volkswagen Transporter 4, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Verifică dacă ai două inele de remorcare pe vehicule, ceea ce vă va permite să le atașați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă mașina de remorcare este mai grea decât mașina de tractat.
 • Aveți semnalizare funcțională pe Volkswagen Transporter 4 pentru a fi remorcat.

Acestea sunt restricțiile pe care trebuie să le respectați dacă doriți tractați-vă Volkswagen Transporter 4. Cu toate acestea, amintiți-vă că această soluție ar trebui folosită doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sfătuim să parcurgeți următoarea secțiune.

Solicitați remorcarea Volkswagen Transporter 4 de către un specialist

.

Pentru a încheia, ultima parte a ghidului nostru, dacă nu reușiți să remorcați Volkswagen Transporter 4 în condiții bune, păstrează cea mai rațională metodă, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate părea o alegere costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor în mod total gratuit. Iată punctele pe care trebuie să le verificați pe contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dumneavoastră și locul avariei este în raport cu kilometrajul inclus în contractul dumneavoastră (în general parcurs mai mult de 50 km de casa dumneavoastră).
 • Verificați dacă problemele cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Transporter 6?

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Volkswagen Transporter 4 in conditii bune.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector