Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să tractați Volkswagen Crafter 2?

A avea un automobil este util, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm perfect, și cei mai norocoși dintre noi rareori cad prin fisuri. Cu toate acestea, între o mașină care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. În orice caz, un Volkswagen Crafter 2 care nu conduce este dificil de mutat și singura soluție este adesea să-l tractați până în cea mai apropiată zonă de garaj. În conținutul acestui articol vă vom învăța cum să tractați un Volkswagen Crafter 2, respectand legile si garantand siguranta maxima. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom verifica regulile pe care trebuie să le respectați atunci când tractați un Volkswagen Crafter 2, apoi cum să tractați singur un Volkswagen Crafter 2 și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un profesionist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Volkswagen Crafter 2

Cu siguranță este posibil să vă remorcați vehiculul. Cu toate acestea, dacă vrei să intri remorcarea unui Volkswagen Crafter 2 va trebui să respectați niște reguli. Vi le prezentăm mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care veți remorca Volkswagen Crafter 2 vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți șoferi dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați întotdeauna controlul ambelor automobile, o viteză mare nu vă va permite să preziceți posibile probleme și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Volkswagen Crafter 2 și mașina care îl remorcă sunt aliniate corespunzător, pentru a menține un comportament excelent.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele automobile.
 • Dacă Volkswagen Crafter 2 remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă conectată la primul vehicul, astfel încât să puteți alerta șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață la Volkswagen Crafter?

Cum să tractați singur un Volkswagen Crafter 2

Acum că ai învățat specificațiile de bază pentru tractarea în siguranță a unui Volkswagen Crafter 2, vă vom învăța diferitele moduri de a face acest lucru:

 • Folosiți doar o bară de tractare pentru a tracta Volkswagen Crafter 2, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt adecvate și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți vehiculul tractor. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți folosi unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a remorca Volkswagen Crafter 2, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Verificați că aveți două inele de remorcare pe mașini, care vă va permite să le legați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă vehiculul tractor este mai greu decât vehiculul care trebuie remorcat.
 • Aveți semnalizare funcțională pe Volkswagen Crafter 2 pentru a fi tractat.

Acestea sunt restricțiile pe care trebuie să le respectați dacă doriți tractați-vă Volkswagen Crafter 2. Cu toate acestea, amintiți-vă că această soluție ar trebui folosită doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sfătuim să răsfoiți secțiunea următoare.

Solicitați remorcarea Volkswagen Crafter 2 de către un profesionist

.

În sfârșit, ultima parte a ghidului nostru, dacă nu reușiți să remorcați Volkswagen Crafter 2 în condiții bune, păstrează cel mai rezonabil remediu, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate fi o opțiune costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor fără costuri. Iată punctele pe care trebuie să le verificați în contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dumneavoastră și locul avariei este în conformitate cu kilometrajul asigurat în contractul dumneavoastră (acoperit în general la mai mult de 50 km de locuință).
 • Verificați dacă complicațiile cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volkswagen Crafter?

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Volkswagen Crafter 2 in conditii bune.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Crafter 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Crafter 2.

Legătura cu publicația principală