Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să tractați Nissan Navara?

A avea o mașină este la îndemână, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm foarte bine, și cei mai norocoși dintre noi rareori cad prin fisuri. Cu toate acestea, între un automobil care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, repercusiunile vor fi destul de diferite. Indiferent de motiv, un Nissan Navara care nu conduce este greu de mutat și singurul remediu este adesea să-l tractați până în cea mai apropiată zonă de garaj. În conținutul acestui articol vă vom învăța cum să tractați un Nissan Navara, respectand legile si garantand siguranta maxima. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi ne vom uita la regulile pe care trebuie să le respectați atunci când tractați un Nissan Navara, apoi cum să tractați singur un Nissan Navara și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un profesionist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Nissan Navara

Într-adevăr, este posibil să-ți remorți automobilul. Cu toate acestea, dacă vrei să intri în remorcarea unui Nissan Navara va trebui să respectați niște reguli. Vi le prezentam mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care veți remorca Nissan Navara vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți șoferi dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați întotdeauna controlul ambelor vehicule, o viteză mare nu vă va permite să preziceți posibile provocări și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Nissan Navara și mașina care o remorcă sunt aliniate corespunzător, pentru a menține un comportament bun.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele vehicule.
 • Dacă Nissan Navara care este remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă conectată la primul automobil, astfel încât să puteți avertiza șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Nissan Navara?

Cum să tractați singur un Nissan Navara

Acum că ai învățat specificațiile de bază pentru tractarea în siguranță a unui Nissan Navara, vă vom învăța diferitele soluții pentru a o face:

 • Utilizați doar o bară de tractare pentru a tracta Nissan Navara, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt potrivite și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți mașina de remorcare. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți folosi unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a tracta Nissan Navara, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Examinați că aveți două inele de remorcare pe vehicule, care vă va permite să le legați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă automobilul remorcat este mai greu decât automobilul care urmează să fie remorcat.
 • Aveți semnalizare eficientă pe Nissan Navara care urmează să fie tractat.

Acestea sunt protocoalele de care trebuie să respectați dacă doriți tractați-vă Nissan Navara. Totuși rețineți că această soluție ar trebui folosită doar pentru distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă recomandăm să răsfoiți secțiunea următoare.

Solicitați remorcarea Nissan Navara de către un profesionist

.

Pentru a termina, ultima parte a ghidului nostru, dacă nu reușiți să remorcați Nissan Navara în bune condiții, rămâne cea mai rațională metodă, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate fi ca o soluție costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să folosiți serviciile lor fără costuri. Iată punctele pe care trebuie să le verificați pe contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dvs. și locul defecțiunii este în conformitate cu kilometrajul inclus în contractul dvs. (acoperit în general mai mult de 50 km de casa dvs.).
 • Verificați dacă complicațiile cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Cum să stingi lumina de serviciu Nissan Navara

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Nissan Navara in conditii bune.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Nissan Navara, aruncați o privire la categoria Nissan Navara.

Legătura cu publicația principală