Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să tractați Nissan Leaf?

A avea un automobil este practic, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm perfect, și cei mai norocoși dintre noi rareori cad prin fisuri. Cu toate acestea, între o mașină care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. Oricare ar fi cazul, un Nissan Leaf care nu conduce este greu de mutat și singurul tratament este adesea să-l tractați până la cel mai apropiat garaj. În acest articol vă vom arăta cum să tractați un Nissan Leaf, respectand legile si garantand siguranta maxima. Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la regulile pe care trebuie să le respectați atunci când tractați un Nissan Leaf, apoi cum să tractați singur un Nissan Leaf și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un profesionist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Nissan Leaf

În realitate, este posibil să-ți remorți mașina. Cu toate acestea, dacă vrei să intri remorcarea unui Nissan Leaf va trebui să respectați unele legislații. Vi le prezentăm mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care vă veți remorca Nissan Leaf vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți utilizatori dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați tot timpul controlul ambelor vehicule, o viteză mare nu vă va permite să preziceți posibile obstacole și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Nissan Leaf și mașina care o remorcă sunt aliniate corect, pentru a menține un comportament bun.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele vehicule.
 • Dacă Nissan Leaf care este remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă legată de prima mașină, astfel încât să puteți avertiza șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Cum pornesc aerul condiționat la un Nissan Leaf?

Cum să tractați singur un Nissan Leaf

Acum că ai aflat specificațiile de bază pentru tractarea în siguranță a unui Nissan Leaf, vă vom prezenta diferitele soluții pentru a o face:

 • Folosiți doar o bară de tractare pentru a tracta Nissan Leaf, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt adecvate și vă vor risca doar să aveți un incident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți mașina de remorcare. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți utiliza unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a vă tracta Nissan Leaf, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Examinați că aveți două inele de remorcare pe vehicule, care vă va permite să le conectați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă mașina de remorcare este mai grea decât mașina de remorcat.
 • Aveți semnalizare funcțională pe Nissan Leaf care urmează să fie tractat.

Acestea sunt regulamentele pe care trebuie să le respectați dacă doriți tractați-vă Nissan Leaf. Cu toate acestea, rețineți că acest remediu trebuie folosit doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sfătuim să citiți secțiunea următoare.

Remorcați Nissan Leaf de către un profesionist

.

În sfârșit, ultima parte a articolului nostru, dacă nu reușiți să remorcați Nissan Leaf-ul în condiții bune, păstrează cel mai rațional remediu, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate părea o alegere costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor gratuit. Iată detaliile pe care trebuie să le verificați în contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dvs. și locul defecțiunii este în raport cu kilometrajul indicat în contractul dvs. (acoperit în general mai mult de 50 km de casa dvs.).
 • Verificați dacă complicațiile cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Nissan Leaf-ul meu

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Nissan Leaf in conditii bune.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Nissan Leaf, accesați categoria noastră Nissan Leaf.

Legătura cu publicația principală