Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să tractați Lexus CT?

A avea o mașină este utilă, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm foarte bine, chiar și cei mai norocoși dintre noi nu cad niciodată prin fisuri. Pe de altă parte, între un automobil care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. Cu toate acestea, un Lexus CT care nu conduce este dificil de mutat și singurul răspuns este adesea să-l tractați la cel mai apropiat atelier. În conținutul acestui articol vă vom învăța cum să tractați un Lexus CT, respectand legislatia si garantand siguranta maxima. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi ne vom uita la regulile pe care trebuie să le respectați atunci când tractați un Lexus CT, apoi cum să tractați singur un Lexus CT și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un profesionist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Lexus CT

În realitate, este posibil să-ți remorți mașina. Pe de altă parte, dacă vrei să intri remorcarea unui Lexus CT va trebui să respectați niște reguli. Vi le prezentăm mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care veți remorca Lexus CT vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți utilizatori dacă o faceți pe un drum expres.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați constant controlul ambelor mașini, o viteză mare nu vă va permite să anticipați posibilele provocări și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Lexus CT și mașina care o remorcă sunt aliniate corect, pentru a avea un comportament excelent.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele mașini.
 • Dacă Lexus CT care este remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă asociată cu prima mașină, astfel încât să puteți notifica șoferii din spatele dvs.
Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Lexus CT?

Cum să tractați singur un Lexus CT

Acum că ai descoperit specificațiile de bază pentru tractarea în siguranță a unui Lexus CT, vă vom învăța diferitele abordări pentru a face acest lucru:

 • Utilizați doar o bară de tractare pentru a remorca Lexus CT, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt potrivite și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți mașina de remorcare. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți folosi unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a remorca Lexus CT, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Examinați că aveți două inele de remorcare pe mașini, care vă va permite să le conectați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă mașina de remorcare este mai grea decât mașina de remorcat.
 • Aveți semnalizare funcțională pe Lexus CT care urmează să fie tractat.

Acestea sunt regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți tractați-vă Lexus CT. Pe de altă parte, rețineți că această metodă ar trebui folosită doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță lungă de parcurs vă încurajăm să examinați secțiunea următoare.

Solicitați remorcarea Lexus CT de către un profesionist

.

În sfârșit, ultima parte a ghidului nostru, dacă nu reușiți să vă remorcați Lexus CT în condiții bune, păstrează cel mai logic remediu, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate părea o soluție costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor fără costuri. Iată detaliile pe care trebuie să le examinați în contractul dvs. de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dumneavoastră și locul defecțiunii corespunde cu kilometrajul asigurat în contractul dumneavoastră (acoperit în general la mai mult de 50 km de casa dumneavoastră).
 • Verificați dacă îngrijorările cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, examinați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Lexus CT?

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Lexus CT in conditii bune.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Lexus CT, aruncați o privire la categoria Lexus CT.

Legătura cu publicația principală