Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să stingi lumina de serviciu Volkswagen Crafter 2

Acordarea atenției vehiculului dvs. este imperativă în aceste vremuri moderne, de fapt, dacă nu faceți întreținerea minimă a acestuia, sau dacă nu vă gândiți puțin la semnele de anomalie, riscați puternic să vă vedeți mașina devenind neplăcut de utilizat. . Acesta este exact subiectul pe care îl vom discuta astăzi, unul dintre semnele care deranjează cel mai mult proprietarii de mașini este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de service pe Volkswagen Crafter 2? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom vedea ce înseamnă acest contor, apoi într-un al doilea pas, procedura de urmat pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Volkswagen Crafter 2? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu Volkswagen Crafter 2:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Volkswagen Crafter 2 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Volkswagen Crafter 2?

Să începem articolul nostru cu interesul luminii de service pe Volkswagen Crafter 2 dumneavoastră. Scopul acestui contor este să vă avertizeze asupra necesității de a efectua întreținerea Volkswagen Crafter 2, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să realizați acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Această variabilă va fi decisă de producător. Veți avea, în general, capacitatea de a identifica această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează atunci când porniți Volkswagen Crafter 2. Acest contor este denumit ocazional și lumină de serviciu pe Volkswagen Crafter 2 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Volkswagen Crafter 2?

.

Când înlocuiți uleiul de către garaj, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi informat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Volkswagen Crafter 2 . Pe de altă parte, chiar dacă îți faci singur schimbul de ulei, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revindeți Volkswagen Crafter 2, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ați făcut întreținerea vehiculului . Nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Volkswagen Crafter 2.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Crafter 2?

Cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Crafter 2?

Acum să trecem la partea care probabil îți place cel mai mult acest articol, cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Crafter 2? Există câteva metode în funcție de anul mașinii tale și de opțiunile mașinii tale, doar îți vom oferi principalele modalități de a reseta indicatorul de service al mașinii dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Volkswagen Crafter 2, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă această procedură este compatibilă cu Volkswagen Crafter 2.

stinge lumina de serviciu prin semnalizatorul comodo:

A doua posibilitate, vei avea capacitatea de a stinge lumina de serviciu a Volkswagen Crafter 2 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, cu contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul dispare.

stingeți lumina de service pe Volkswagen Crafter 2 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O abordare care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Volkswagen Crafter 2, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în articolul nostru Volkswagen Crafter 2cum să citiți un cod de eroare pe Volkswagen Crafter 2.

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volkswagen Crafter 2?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Volkswagen Crafter 2:

În cele din urmă, poate părea evident, dar veți găsi procedura exactă pentru modelul dvs. de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Crafter 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Crafter 2.

Legătura cu publicația principală