Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să stingi lumina de serviciu Skoda Karoq

Acordarea atenției vehiculului dvs. este importantă în zilele noastre, într-adevăr, dacă nu faceți serviciul minim de rutină al acestuia, sau dacă nu țineți cont de semnale de anomalie, riscați foarte mult să vă vedeți mașina devenind neplăcut de utilizat. Tocmai acesta este subiectul pe care îl vom discuta astăzi, unul dintre indicațiile care îi afectează cel mai mult pe șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de serviciu pe Skoda Karoq? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea ce înseamnă acest contor, apoi, într-un al doilea pas, procedura de care trebuie să respectați pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Skoda Karoq? .

Beneficiul și funcționarea luminii de serviciu Skoda Karoq:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Skoda Karoq .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Skoda Karoq?

Să începem pagina noastră de conținut cu interesul luminii de serviciu pe Skoda Karoq. Scopul acestui contor este de a vă informa asupra necesității de a efectua întreținerea de rutină a Skoda Karoq dumneavoastră, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15, 000 / 20, 000 / 30, 000 km… Această variabilă va fi decisă de producător. În general, veți putea recunoaște această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează când porniți Skoda Karoq. Acest contor este, de asemenea, ocazional numit lumină de serviciu pe Skoda Karoq .

De ce să resetați lumina de serviciu la zero pe Skoda Karoq?

.

Când înlocuiți uleiul de către mecanic, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi avertizat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât ledul de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Skoda Karoq . Cu toate acestea, indiferent dacă vă faceți singuri schimbarea uleiului, va trebui să resetați acest contor din aceleași cauze. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți vinzi Skoda Karoq, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat service-ul de rutină al vehiculului . Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Skoda Karoq.

Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Skoda Karoq?

Cum să stingi lumina de serviciu pe Skoda Karoq?

Acum să trecem la partea care aproape sigur ești cel mai interesat de această pagină de conținut, cum să sting lumina de serviciu pe Skoda Karoq? Există câteva metode bazate pe anul mașinii dvs. și opțiunile mașinii dvs., noi vă vom oferi doar principalele tehnici de resetare a indicatorului de service al mașinii tale .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Skoda Karoq, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Skoda Karoq.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua oportunitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Skoda Karoq-ului tău datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, cu contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul dispare.

stingeți lumina de serviciu pe Skoda Karoq folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O abordare care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Skoda Karoq, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul său . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în pagina noastră de conținut Skoda Karoqcum pentru a citi un cod de eroare pe Skoda Karoq.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Skoda Karoq?

Oprește lumina de service folosind manualul de service al Skoda Karoq:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți descoperi procesul exact pentru modelul vehiculului dvs. în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Skoda Karoq, nu ezitați să consultați categoria noastră Skoda Karoq.

Legătura cu publicația principală