Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să stingi lumina de serviciu Mazda CX 9

Să țineți un ochi pe vehiculul dumneavoastră este important în zilele noastre, de fapt, dacă nu faceți serviciul minim de rutină al acestuia sau dacă nu vă gândiți puțin la semnele de anomalie, riscați ferm să vă vedeți mașina ofilindu-se. . Acesta este exact subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre simptomele care îi deranjează cel mai mult pe șoferi este contorul de înlocuire a uleiului, cum să stingi lumina de service pe Mazda CX 9? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea la ce corespunde acest contor, apoi într-o a doua etapă, procedura de care trebuie să rămâi pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Mazda CX 9? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu Mazda CX 9:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Mazda CX 9 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Mazda CX 9?

Să începem conținutul nostru cu interesul luminii de service de pe Mazda CX 9. Intenția acestui contor este de a vă anunța asupra necesității de a efectua întreținerea de rutină a Mazda CX 9, adică înlocuirea uleiului. În funcție de tipul de motor al autovehiculului dvs. și de uleiul utilizat, va trebui să realizați acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Această variabilă va fi determinată de producător. Veți avea în general capacitatea de a recunoaște această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care este afișat atunci când porniți Mazda CX 9. Acest contor este adesea cunoscut sub numele de lumină de serviciu pe Mazda CX 9 .

De ce să resetați lumina de serviciu la zero pe Mazda CX 9?

.

Când înlocuiți uleiul în zona de garaj, trebuie să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi avertizat când trebuie să faceți următoarea schimbare a uleiului și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Mazda CX 9 . Pe de altă parte, indiferent dacă înlocuiți singur uleiul, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revindezi Mazda CX 9, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat service-ul de rutină al vehiculului . Nu ezitați să consultați conținutul nostru despre ce ulei să selectați pentru a efectua schimbarea uleiului pe Mazda CX 9.

Weiterlesen:
GPS Mazda CX 9 nu funcționează Mazda CX 9

Cum se stinge lumina de service pe Mazda CX 9?

Acum să trecem la partea care probabil ești cel mai interesat de acest conținut, cum se stinge lumina de serviciu pe Mazda CX 9? Există câteva metode în funcție de anul mașinii dvs. și de opțiunile autovehiculului dvs., noi doar vi le oferim principalele modalități de a reseta indicatorul de service al autovehiculului dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca autovehiculul oprit prin apăsarea butonului contorului de parcurs de pe Mazda CX 9, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă această procedură este compatibilă cu Mazda CX 9.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua oportunitate, vei avea capacitatea de a stinge lumina de serviciu a Mazda CX 9 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când un rezervor cu o picătură de ulei apare pe tabloul de bord, ține-l apăsat până se stinge martorul.

stingeți lumina de serviciu pe Mazda CX 9 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O metodă care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Mazda CX 9, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în conținutul nostru Mazda CX 9cum să citiți un cod de eroare pe Mazda CX 9.

Weiterlesen:
Cum se schimbă uleiul de cutie de viteze pe Mazda CX 9?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Mazda CX 9:

În cele din urmă, poate părea evident, dar veți găsi procesul exact pentru modelul de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Mazda CX 9, nu ezitați să consultați categoria noastră Mazda CX 9.

Legătura cu publicația principală