Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să stingi lumina de serviciu Mazda CX 3

Acordarea atenției automobilului dvs. este importantă în aceste vremuri moderne, de fapt, dacă nu faceți serviciul minim de rutină al acestuia, sau dacă nu vă gândiți puțin la semnele de anomalie, riscați puternic să descoperiți că mașina dvs. devine neplăcută pentru utilizare. Acesta este tocmai subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre indicațiile care îi afectează cel mai mult pe șoferi este contorul de înlocuire a uleiului, cum să stingi lumina de service pe Mazda CX 3? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom descoperi ce înseamnă acest contor, apoi într-o a doua etapă, procedura de urmat pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Mazda CX 3? .

Beneficiul și funcționarea luminii de serviciu Mazda CX 3:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Mazda CX 3 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Mazda CX 3?

Să începem articolul nostru cu interesul lămpii de service pe Mazda CX 3 dumneavoastră. Intenția acestui contor este de a vă informa asupra necesității de a efectua întreținerea de rutină a Mazda CX 3 dumneavoastră, adică înlocuirea uleiului. În funcție de tipul de motor al autovehiculului dvs. și de uleiul utilizat, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Acest parametru va fi determinat de producător. În general veți putea percepe această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care este afișat atunci când porniți Mazda CX 3. Acest contor este la fel de cunoscut ca și lumină de serviciu pe Mazda CX 3 .

De ce să resetați lumina de serviciu la zero pe Mazda CX 3?

.

Când înlocuiți uleiul de către garaj, trebuie să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi anunțat când trebuie să faceți următoarea schimbare a uleiului și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Mazda CX 3 . Pe de altă parte, indiferent dacă înlocuiți singur uleiul, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revinzi Mazda CX 3, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat service-ul de rutină al automobilului . Nu ezitați să consultați articolul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Mazda CX 3.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Mazda CX 3?

Cum se stinge lumina de service pe Mazda CX 3?

Acum să trecem la partea care probabil ești cel mai entuziasmat de acest articol, cum se stinge lumina de serviciu pe Mazda CX 3? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii dvs. și opțiunile autovehiculului dvs., vă vom oferi doar principalele soluții pentru a reseta indicatorul de service al autovehiculului dumneavoastră .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Prima soluție, poți încerca autovehiculul oprit prin apăsarea butonului contorului de parcurs de pe Mazda CX 3, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Mazda CX 3.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua posibilitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Mazda CX 3 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când un rezervor cu o picătură de ulei apare pe tabloul de bord, ține-l apăsat până se stinge martorul.

stingeți lumina de serviciu pe Mazda CX 3 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O metodă care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Mazda CX 3, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în articolul nostru Mazda CX 3cum să citiți un cod de eroare pe Mazda CX 3.

Weiterlesen:
Mazda CX 3 trage spre stânga, ce să fac?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Mazda CX 3:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți descoperi procedura exactă pentru modelul dvs. de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Mazda CX 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Mazda CX 3.

Legătura cu publicația principală