Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să stingi lumina de serviciu Land Rover LR4

Urmărirea autovehiculului dumneavoastră este necesară în zilele noastre, într-adevăr, dacă nu efectuați minimul service de rutină al acestuia, sau dacă nu vă gândiți puțin la semnalele de anomalie, riscați ferm să descoperiți că mașina dumneavoastră devine neplăcută de utilizat. Tocmai acesta este subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre indicațiile care deranjează cel mai mult șoferii este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de serviciu pe Land Rover LR4? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom afla ce înseamnă acest contor, apoi într-o a doua etapă, procedura de urmat pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Land Rover LR4? .

Beneficiul și funcționarea luminii de serviciu Land Rover LR4:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Land Rover LR4 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Land Rover LR4?

Să începem conținutul nostru cu interesul luminii de serviciu de pe Land Rover LR4. Scopul acestui contor este de a vă anunța necesitatea de a efectua întreținerea de rutină a Land Rover LR4 dumneavoastră, adică schimbarea uleiului. Pe baza tipului de motor al autovehiculului dvs. și a uleiului utilizat, va trebui să realizați acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Această variabilă va fi determinată de producător. Veți avea în general capacitatea de a identifica această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează când porniți Land Rover LR4. Acest contor este uneori numit și lumină de serviciu pe Land Rover LR4 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Land Rover LR4?

.

Atunci când schimbul de ulei este efectuat de garaj, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi anunțat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât ledul de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Land Rover LR4 . Cu toate acestea, indiferent dacă vă faceți singuri schimbarea uleiului, va trebui să resetați acest contor din aceleași motive. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revinzi Land Rover LR4, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat service-ul de rutină al vehiculului . Nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Land Rover LR4.

Weiterlesen:
Cum să tractați Land Rover LR4?

Cum se stinge lumina de serviciu pe Land Rover LR4?

Acum să trecem la partea care probabil că ești cel mai pasionat de acest conținut, cum se stinge lumina de serviciu pe Land Rover LR4? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii dvs. și opțiunile autovehiculului dvs., vă vom oferi doar principalele soluții pentru a reseta indicatorul de service al autovehiculului dumneavoastră .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Prima soluție, poți încerca autovehiculul oprit prin apăsarea butonului contorului de parcurs de pe Land Rover LR4, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă această procedură este compatibilă cu Land Rover LR4.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua oportunitate, vei avea capacitatea de a stinge lumina de serviciu a Land Rover LR4 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când un rezervor cu o picătură de ulei apare pe tabloul de bord, ține-l apăsat până se stinge martorul.

stingeți lumina de serviciu pe Land Rover LR4 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O metodă care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Land Rover LR4, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în conținutul nostru Land Rover LR4cum să citiți un cod de eroare pe Land Rover LR4.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Land Rover LR4, ce să faci?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Land Rover LR4:

În cele din urmă, poate părea evident, dar veți găsi procedura exactă pentru modelul de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Land Rover LR4, nu ezitați să consultați categoria noastră Land Rover LR4.

Legătura cu publicația principală