Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să stingi lumina de serviciu Hyundai Kona

Să fii cu ochii pe vehiculul tău este imperativ în zilele noastre, de fapt, dacă nu îi faci o întreținere minimă a acestuia, sau dacă nu te gândești puțin la semnele de anomalie, riști ferm să descoperi că mașina ta devine neplăcută de utilizat. Acesta este exact subiectul pe care îl vom discuta astăzi, unul dintre indicațiile care îi deranjează cei mai mulți proprietari de mașini este contorul de înlocuire a uleiului, cum să stingi lumina de service pe Hyundai Kona? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom descoperi ce înseamnă acest contor, apoi într-un al doilea pas, procedura de care trebuie să rămâi pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Hyundai Kona? .

Beneficiul și funcționarea luminii de serviciu Hyundai Kona:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Hyundai Kona .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Hyundai Kona?

Să începem articolul nostru cu interesul luminii de service pe Hyundai Kona dumneavoastră. Scopul acestui contor este de a vă informa asupra necesității de a efectua întreținerea Hyundai Kona, adică înlocuirea uleiului. În funcție de tipul de motor al autovehiculului dvs. și de uleiul folosit, va trebui să efectuați acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Acest parametru va fi determinat de producător. În general veți putea percepe această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează când porniți Hyundai Kona. Acest contor este, de asemenea, adesea numit lumină de serviciu pe Hyundai Kona .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Hyundai Kona?

.

Când înlocuiți uleiul de către garaj, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi informat când trebuie să faceți următoarea schimbare a uleiului și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Hyundai Kona . Pe de altă parte, chiar dacă înlocuiți singur uleiul, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revinzi Hyundai Kona, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai făcut întreținerea vehiculului . Nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Hyundai Kona.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Hyundai Kona?

Cum să stingi lumina de service pe Hyundai Kona?

Acum să trecem la partea care probabil ești cel mai entuziasmat de acest articol, cum să sting lumina de service pe Hyundai Kona? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii dvs. și opțiunile autovehiculului dvs., vă vom oferi doar principalele tehnici de resetare a indicatorului de service al autovehiculului dumneavoastră .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca autovehiculul oprit prin apăsarea butonului contorului de parcurs de pe Hyundai Kona, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Hyundai Kona dumneavoastră.

stinge lumina de serviciu prin semnalizatorul comodo:

A doua oportunitate, vei putea stingeți lumina de serviciu a Hyundai Kona dvs. datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul cuplat, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul se stinge.

stingeți lumina de service pe Hyundai Kona folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O tehnică care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Hyundai Kona, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl folosiți în articolul nostru Hyundai Konahow pentru a citi un cod de eroare pe Hyundai Kona.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Hyundai Kona?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Hyundai Kona:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți găsi procedura exactă pentru modelul dvs. de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Hyundai Kona, accesați categoria noastră Hyundai Kona.

Legătura cu publicația principală