Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să stingi lumina de serviciu Dodge Challenger

Urmărirea autovehiculului este esențială în zilele noastre, într-adevăr, dacă nu-i faci cea mai mică întreținere sau dacă nu iei în considerare semnalele de anomalie, riști ferm să descoperi că mașina ta se ofilește. Acesta este exact subiectul pe care ne vom concentra astăzi, unul dintre indicațiile care îi deranjează cel mai mult pe șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de serviciu pe Dodge Challenger? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom descoperi la ce corespunde acest contor, apoi într-o a doua etapă, procedura de care trebuie să rămâi pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Dodge Challenger? .

Beneficiile și funcționarea luminii de serviciu Dodge Challenger:

Să începem ghidul nostru cu semnificația luminii de serviciu de pe tabloul de bord al lui Dodge Challenger .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Dodge Challenger?

Să începem conținutul nostru cu interesul luminii de serviciu de pe Dodge Challenger-ul tău. Scopul acestui contor este de a vă informa asupra necesității de a efectua întreținerea Dodge Challenger-ului dumneavoastră, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15, 000 / 20, 000 / 30, 000 km… Această variabilă va fi decisă de producător. Veți avea în general capacitatea de a recunoaște această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează când porniți Dodge Challenger. Acest contor este și ocazional numit lumină de serviciu pe Dodge Challenger .

De ce să resetați lumina de serviciu la zero pe Dodge Challenger?

.

Când înlocuiți uleiul de către garaj, trebuie să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi informat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât ledul de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Dodge Challenger-ul dumneavoastră . Cu toate acestea, indiferent dacă vă schimbați singur uleiul, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revinzi Dodge Challenger-ul, este mai bine ca viitorul cumpărător să se asigure că ai efectuat întreținerea vehiculului . Nu ezitați să consultați conținutul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Dodge Challenger.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Dodge Challenger?

Cum să stingi lumina de service pe Dodge Challenger?

Acum să trecem la partea de care aproape sigur ești cel mai pasionat de acest conținut, cum se stinge lumina de service pe Dodge Challenger? Există câteva metode în funcție de anul mașinii tale și de opțiunile mașinii tale, doar îți vom oferi principalele soluții pentru a reseta indicatorul de service al mașinii tale .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Prima soluție, poți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Dodge Challenger, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Dodge Challenger-ul dumneavoastră.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua oportunitate, vei avea capacitatea de a stinge lumina de serviciu a lui Dodge Challenger datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, cu contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul dispare.

stingeți lumina de serviciu pe Dodge Challenger folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O tehnică care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a lui Dodge Challenger, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în conținutul nostru Dodge Challengercum să citiți un cod de eroare pe Dodge Challenger.

Weiterlesen:
Cheie blocată în contactul lui Dodge Challenger, ce să faci?

Stingeți lumina de service folosind manualul de service al Dodge Challenger:

În cele din urmă, poate părea evident, dar veți găsi procesul exact pentru modelul dvs. de mașină în manualul de service auto. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Dodge Challenger, accesați categoria noastră Dodge Challenger.

Legătura cu publicația principală