Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să stingi lumina de serviciu Citroen Jumper 2

Acordarea atenției mașinii dvs. este imperativă în zilele noastre, de fapt, dacă nu efectuați minimul service de rutină al acesteia, sau dacă nu vă gândiți puțin la semnalele de anomalie, riscați foarte mult să descoperiți că mașina dvs. devine neplăcută de utilizat. . Acesta este tocmai subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre simptomele care îi deranjează cel mai mult pe proprietarii de mașini este contorul de înlocuire a uleiului, cum să stingi lumina de serviciu pe Citroen Jumper 2? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom afla ce înseamnă acest contor, apoi într-un al doilea pas, procedura de urmat pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Citroen Jumper 2? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu Citroen Jumper 2:

Să începem ghidul nostru cu semnificația luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Citroen Jumper 2 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Citroen Jumper 2?

Să începem pagina noastră de conținut cu interesul luminii de service de pe Citroen Jumper 2. Scopul acestui contor este să vă avertizeze asupra necesității de a efectua întreținerea de rutină a Citroen Jumper 2, adică înlocuirea uleiului. Pe baza tipului de motor al autovehiculului dvs. și a uleiului utilizat, va trebui să realizați acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Acest parametru va fi determinat de producător. Veți avea, în general, capacitatea de a identifica această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează atunci când porniți Citroen Jumper 2. Acest contor este, ocazional, cunoscut și sub numele de lumină de serviciu pe Citroen Jumper 2 .

De ce să resetați lumina de serviciu la zero pe Citroen Jumper 2?

.

Când înlocuiți uleiul de către mecanic, acesta ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi anunțat când trebuie să faceți următoarea schimbare a uleiului și astfel încât ledul de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Citroen Jumper 2 . Cu toate acestea, indiferent dacă înlocuiți singur uleiul, va trebui să resetați acest contor pentru aceleași cauze. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să revândi Citroen Jumper 2, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat service-ul de rutină al mașinii . Nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut despre ce ulei să selectați pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Citroen Jumper 2.

Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Citroen Jumper?

Cum se stinge lumina de serviciu pe Citroen Jumper 2?

Acum să trecem la partea care cu siguranță ești cel mai interesat de această pagină de conținut, cum se sting lumina de service pe Citroen Jumper 2? Există mai multe metode în funcție de anul mașinii dvs. și de opțiunile autovehiculului dvs., vă vom oferi doar principalele metode de a reseta indicatorul de service al autovehiculului dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca autovehiculul oprit prin apăsarea butonului contorului de parcurs de pe Citroen Jumper 2, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Citroen Jumper 2.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua oportunitate, vei avea capacitatea de a stinge lumina de serviciu a Citroen Jumper 2 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul cuplat, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul se stinge.

stingeți lumina de serviciu pe Citroen Jumper 2 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O abordare care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Citroen Jumper 2, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în pagina noastră de conținut Citroen Jumper 2cum să citiți un cod de eroare pe Citroen Jumper 2.

Weiterlesen:
Cum se tracta Citroen Jumper?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Citroen Jumper 2:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți găsi procedura exactă pentru modelul dvs. de mașină în manualul de service auto. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Citroen Jumper 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen Jumper 2.

Legătura cu publicația principală