Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să scoți bara de protecție de la un Nissan Pathfinder?

Dacă ești puțin adept, probabil că ești dispus să se ocupe de cea mai mare parte a întreținerii care trebuie realizate la Nissan Pathfinder, dar unele sunt mai dificile decât altele și necesită îndepărtarea părților sau componentelor corpului pentru a accesa componenta pe care doriți să vă concentrați. Ne-am dori foarte mult să vă ajutăm în această sarcină. De aceea astăzi vom afla cum să scoți bara de protecție de la un Nissan Pathfinder. Această acțiune nu este foarte dificilă și ar trebui să o puteți face cu puține instrumente. Pentru asta, mai întâi vom vedea cum să scoatem bara de protecție din față a Nissan Pathfinder, apoi cum să scoatem bara de protecție din spate a acesteia.

Cum se scoate bara de protecție față de la un Nissan Pathfinder

Deci, să începem articolul nostru cu bara față a Nissan Pathfinder. Pentru a-l scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată pașii pe care va trebui să-i urmezi pentru a putea dezasambla bara de protecție a Nissan Pathfinder-ului tău în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai relaxat, te încurajăm să ridici Nissan Pathfinder-ul și să scoți roțile din față pentru a avea un acces perfect la toată bara de protecție față.
 • Deschideți capota vehiculului dvs: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: se mai numesc și aripile, dar o vor face ia în cale și te împiedică să accesezi toate șuruburile pe bara de protecție din față a Nissan Pathfinder. În funcție de caracteristicile mașinii tale și de anul modelului tău, vei putea găsi și capse, pentru a realiza acest lucru, va trebui doar să folosești un extractor de capse sau să o faci cu atenție cu o șurubelniță mare și plată și să folosești o pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care fixează bara de protecție din față a Nissan Pathfinder pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motor.
 • Acum este timpul să mergeți sub Nissan Pathfinder pentru a deșuruba șuruburile care sunt pe șasiul mașinii, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului cu placă și senzorul de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, probabil că ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să folosiți un covor sau altul pentru a evita ca acesta să fie zgâriat prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Cum să dezactivez alarma de centură pe Nissan Pathfinder?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Nissan Pathfinder, pentru a-l pune la loc urmează pașii în direcția opusă.

Cum se scoate bara de protecție spate de la un Nissan Pathfinder

Și pentru a termina, indiferent dacă operațiunea este sau nu destul de asemănătoare, vom verifica cazul demontării barei de protecție spate de pe Nissan Pathfinder. Pentru fiecare etapă, pentru a evita să ne repetăm, vă vom oferi pur și simplu aspectele principale, consultați partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți prin a efectua aceeași primă etapă, adică ridicați-vă Nissan Pathfinder și scoateți roțile din spate pentru a putea avea un spațiu de lucru ideal pentru a scoate bara de protecție a Nissan Pathfinder fără probleme.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Nissan Pathfinder pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție din Nissan Pathfinder.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Nissan Pathfinder.
 • În același timp, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Nissan Pathfinder, urmați același proces ca și pentru bara față

Aici, ați învățat prin aceste două părți, cum să scoți bara de protecție de la un Nissan Pathfinder indiferent dacă este cea din față sau cea din spate solutiile sunt cam aceleasi si este suficient sa fii atent ca totul sa mearga bine.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Nissan Pathfinder?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Nissan Pathfinder, aruncați o privire la categoria Nissan Pathfinder.

Legătura cu publicația principală