Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să schimb becul de ceață pe Volkswagen Up! ?

Indiferent că este pentru propria dvs. securitate, pentru evaluarea tehnică rutieră sau pentru portofel, este imperativ să vă asigurați că becurile pentru faruri funcționează mereu. În realitate, becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil pe măsură ce trece timpul și, în consecință, trebuie schimbate. Probabil că ești aici pentru că unul dintre farurile tale este ars și ești îngrijorat cum să schimbi becul farurilor de ceață la Volkswagen Up!, am scris această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți această procedură pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanic. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Volkswagen Up! și, ulterior, cum să schimbi becul de ceață spate al mașinii tale.

Cum să schimb becul de ceață față al Volkswagen Up!?

Vom începe această pagină de conținut cu înlocuirea becului de ceață față al Volkswagen Up!, rețineți că, în funcție de an și finisajul mașinii dvs., s-ar putea să nu fie metoda exactă de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai tradiționale două metode de a înlocui becul de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față de la Volkswagen Up! fara a scoate bara de protectie.

Prima tehnică, vom schimba becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. Chiar dacă această tehnică este cea mai simplă, nu există nicio asigurare că o puteți efectua pe automobilul dumneavoastră. In realitate, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient spatiu pentru ca tu sa schimbi becul in acest fel. Iată cele două diferite modalități de a schimba becul lămpii de ceață față al Volkswagen Up!:

 • Trecând sub bara de protecție a Volkswagen Up!: Prima tehnică, te vei pune sub automobilul tău, nu ezita să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată ajuns sub automobil, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care acoperă unitatea ta motor și care se sprijină pe bara ta de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Volkswagen Up! și nu vei mai avea (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul din plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Volkswagen Up!

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua alternativă, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a realiza acest lucru, ridicați automobilul, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați aceeași procedură ca cea descrisă anterior pentru schimbați becul farului de ceață al Volkswagen Up!.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Volkswagen Up! prin scoaterea barei de protecție?

  În acest moment, vom analiza situația în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volkswagen Up! pentru a accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, mai întâi va trebui să scoateți bara de protecție din față a Volkswagen Up!, nu ezitați să consultați ghidul nostru complet pentru a cunoaște procedura exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că veți avea pentru a scoate șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost scoasă, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață pe Volkswagen Up! în același mod în care s-a afirmat anterior.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volkswagen Up!?

  În sfârșit, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs metoda este mult mai ușoară, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de la Volkswagen Up!.
  • După ce ați localizat becul luminii de ceață spate pe mașină, scoateți becul ars
  • Introduceți noul dvs. bec de ceață spate în blocul farurilor al Volkswagen Up!
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Up!, accesați Volkswagen Up! categorie.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Up! ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector