Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați senzorul de presiune în anvelope Volkswagen Beetle?

Sunteți încântat proprietarul unei mașini recente, bucuriile gadgeturilor tactile, tehnologia integrată ar trebui să vă aducă o comoditate de utilizare a Volkswagen Beetle important, cu toate acestea, ceea ce spune că tehnologia spune electric și, după cum știm cu toții, din păcate, destul de des, există preocupări. sa rezolv. Astăzi ne vom concentra pe senzorul de presiune în anvelope și mai exact cum să resetați senzorul de presiune a anvelopelor de pe Volkswagen Beetle, astfel încât să nu mai aveți niciodată acest indicator pe bord. Pentru a face acest lucru, vom împărți articolul nostru în două părți, mai întâi vom explica circumstanța tipică a unui indicator luminos al presiunii în anvelope care apare și procesul de urmat, iar apoi circumstanța unui indicator al anvelopei care rămâne aprins chiar dacă anvelopele sunt umflate. , deci cum să resetați acest senzor de anvelopă pe Volkswagen Beetle.

Cum să resetați senzorul de presiune în anvelope pe Volkswagen Beetle? Examinând presiunea anvelopelor dvs

În primul rând, ne vom concentra pe abordarea clasică de a reseta senzorul anvelopei de pe Volkswagen Beetle, care dacă se aprinde, iată principalele tehnici:

  • După cum probabil știți, an anvelopa subumflată se poate stinge sau exploda, dacă conduceți și indicatoarele de presiune a anvelopei Volkswagen Beetle se afișează, îndepărtați-vă destul de repede, dacă sunteți pe autostradă țineți ferm volanul pentru orice eventualitate.
  • Odată oprit, verificați vizual starea anvelopelor dvs, dacă unul dintre ele este complet plat, înlocuiți-vă roata, dacă este doar sub umflat, mergeți cu precauție la o benzinărie.
  • Verificați presiunea anvelopelor Volkswagen Beetle folosind manometrul și urmați instrucțiunile mărcii pe o etichetă din portiera șoferului.
  • Dacă găsiți în timpul acestei reinflații că o anvelopă este deteriorată, schimbați-o
  • În cele din urmă, după reumflare, puteți porni din nou contactul vehiculului și ar fi trebuit să utilizați procedura logică a modului de resetare a senzorului de presiune a anvelopelor pe Volkswagen Beetle. Indicatorul luminos ar trebui să fi dispărut sau să se stingă după câteva momente. În cazul în care aceasta nu este situația, vă sfătuim să parcurgeți următoarea secțiune.
Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Beetle?

Cum să resetați senzorul de presiune a anvelopelor Volkswagen Beetle care continuă să fie pornit atunci când presiunea în anvelope este bună

Resetați senzorul de presiune în anvelope Volkswagen Beetle

Acum că ați încercat procesul clasic de demontare a senzorului de presiune a anvelopei de pe Volkswagen Beetle și nu a funcționat, vom trece la a doua soluție și anume, anvelopele de pe Volkswagen Beetle sunt bine umflate și încă vreau pentru a face această lumină să dispară. Probabil înseamnă că ai un senzor de presiune în anvelope defect. În acest scop, va fi necesar să resetați valoarea de pe tabloul de bord al vehiculului dvs. Chiar și așa, aveți grijă să nu executați acest lucru în timp ce conduceți, deoarece variațiile de presiune vă vor perturba senzorii de presiune. În general, trebuie să parcurgeți opțiunile mașinii, apoi ar trebui să găsiți o opțiune pentru a diagnostica umflarea sau „detecția dezumflației”, odată ajuns în această filă, trebuie să țineți apăsat butonul de selecție sau butonul de resetare în funcție de anul Volkswagen Beetle. până când vezi un mesaj de pe consola vehiculului care verifică dacă resetarea este luată în considerare (de obicei durează câteva momente). Acum puteți opri contactul și reporni Volkswagen Beetle pentru a vedea dacă ledul de presiune în anvelope s-a stins.

Soluție opțională pentru a reseta senzorul de presiune în anvelope de pe Volkswagen Beetle: Schimbați un senzor de presiune în anvelope defect

Dacă, în ciuda resetarii, indicatorul presiunii în anvelope de pe Volkswagen Beetle nu dispare, atunci cea mai bună opțiune este să mergeți la atelier, probabil că acesta este senzorul de presiune a anvelopelor de pe supapa care funcționează defectuos sau defect la Volkswagen Beetle. Rețineți că, în general, prețul unei unități este în jur de 120 de euro. O altă soluție pe care unii preferă să o folosească pentru că problema poate fi recurentă la unele serii este dezactivarea senzorilor prin utilizarea unui opcom și diagnosticarea mașinii tale. Cu toate acestea, această abordare nu este recomandată, deoarece poate cauza manipularea necorespunzătoare și întreruperea funcționării normale a Volkswagen Beetle. Acum aveți toate cheile în mână pentru a ști cum să resetați senzorul de presiune a anvelopelor de pe Volkswagen Beetle.

Weiterlesen:
Cum se schimbă uleiul de cutie de viteze la Volkswagen Beetle?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Beetle, accesați categoria noastră Volkswagen Beetle.

Legătura cu publicația principală