Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați senzorul de presiune în anvelope Toyota Yaris?

Sunteți mândru proprietar al unui vehicul recent, plăcerile dispozitivelor tactile, tehnologia integrată ar trebui să vă aducă o ușurință și un confort de utilizare a Toyota Yaris important, cu toate acestea, ceea ce spune că tehnologia spune electronic și așa cum știm cu toții, din păcate, în unele cazuri. sunt tulburari de rezolvat. Astăzi ne vom concentra asupra senzorului de presiune în anvelope și mai precis cum sa resetezi senzorul de presiune in anvelope la Toyota Yaris, ca sa nu mai ai acest indicator pe bord. Pentru a face acest lucru, vom împărți articolul nostru în două părți, în primul rând vom discuta despre circumstanța tipică a unui indicator luminos al presiunii în anvelope care se întâmplă și metoda de urmat, iar apoi despre circumstanța unui indicator de anvelopă care rămâne aprins chiar dacă anvelope umflate, deci cum să resetați acest senzor de anvelope pe Toyota Yaris.

Cum să resetați senzorul de presiune în anvelope pe Toyota Yaris? Prin verificarea presiunii anvelopelor dvs

În primul rând, ne vom uita la procedura obișnuită pentru a reseta senzorul anvelopei de pe Toyota Yaris, care dacă se aprinde, iată pașii principali:

  • După cum probabil știți, an anvelopa subumflată se poate stinge sau exploda, dacă conduceți și indicatoarele de presiune a anvelopelor Toyota Yaris se aprind, îndepărtați-vă rapid din drum, dacă sunteți pe autostradă țineți strâns volanul pentru orice eventualitate.
  • Odată oprit, verificați vizual starea anvelopelor dvs, dacă unul dintre ele este complet plat, schimbați roata, dacă este doar sub umflat, mergeți cu atenție la o benzinărie.
  • Verificați presiunea anvelopelor Toyota Yaris folosind manometrul și respectați recomandările mărcii pe o etichetă din portiera șoferului.
  • Dacă detectezi în timpul acestei reumflari că o anvelopă este deteriorată, înlocuiți-o
  • În cele din urmă, după reumflare, puteți porni din nou contactul vehiculului și ar fi trebuit să aplicați Metodologia logică a modului de resetare a senzorului de presiune a anvelopelor pe Toyota Yaris. Indicatorul luminos ar trebui să fi dispărut sau să se stingă după câteva momente. Dacă aceasta nu este situația, vă sfătuim să citiți următoarea secțiune.
Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Toyota Yaris 3?

Cum să resetați senzorul de presiune în anvelope Toyota Yaris care rămâne aprins atunci când presiunea în anvelope este mare

Resetați senzorul de presiune în anvelope Toyota Yaris

Acum că ați folosit metoda obișnuită de a scoate senzorul de presiune a anvelopelor de pe Toyota Yaris și nu a funcționat, vom trece la a doua alternativă, și anume, anvelopele de pe Toyota Yaris sunt bine umflate și încă vreau pentru a face această lumină să dispară. Probabil arată că ai un senzor de presiune în anvelope defect. În acest scop, va fi esențial să resetați valoarea de pe tabloul de bord al vehiculului dvs. Chiar și așa, aveți grijă să nu faceți acest lucru în timp ce conduceți, deoarece variațiile de presiune vă vor afecta senzorii de presiune. În cele mai multe cazuri, trebuie să parcurgeți opțiunile vehiculului, apoi ar trebui să găsiți o opțiune pentru a diagnostica umflarea sau „detecția dezumflației”, odată ajuns în această filă, trebuie să țineți apăsat butonul de selecție sau butonul de resetare în funcție de anul dvs. Toyota Yaris până când apare un mesaj de la consola auto care verifică dacă resetarea este luată în considerare (de obicei durează câteva momente). Acum puteți să opriți contactul și să reporniți Toyota Yaris pentru a vedea dacă ledul de presiune în anvelope s-a stins.

Soluție alternativă pentru a reseta senzorul de presiune în anvelope de pe Toyota Yaris: Înlocuiți un senzor de presiune în anvelope defect

Dacă, în ciuda resetării, indicatorul de presiune a anvelopelor de pe Toyota Yaris nu dispare, atunci cea mai inteligentă alegere este să mergeți la atelierul dvs., probabil că acesta este senzorul de presiune a anvelopelor de pe supapa care funcționează defectuos sau defect la Toyota Yaris. Rețineți că, în general, prețul unei unități este în jur de 120€. O altă soluție pe care unii preferă să o adopte pentru că necazul poate fi recurent la unele serii este dezactivarea senzorilor prin utilizarea unui opcom și diagnosticarea vehiculului dumneavoastră. Cu toate acestea, această abordare nu este sugerată, deoarece poate cauza manipularea necorespunzătoare și perturbarea performanței normale a Toyota Yaris. Acum aveți toate cheile în mână pentru a ști cum să resetați senzorul de presiune în anvelope de pe Toyota Yaris.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Toyota Yaris?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Toyota Yaris, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Yaris.

Legătura cu publicația principală