Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Transporter

Modern vehicles are furnished with a notable quantity of features, and now you can even listen to Deezer on your car. Nevertheless, some basic features are still quite functional. In truth, being familiar with the range of your Volkswagen Transporter is part of the basic knowledge in order not to run out of gas. A lot of us often do similar thing, dorim să resetam contorul de parcurs al Volkswagen Transporter-ului nostru la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În acest articol, vom descrie cum să resetați odometrul pe Volkswagen Transporter . In a first time, we will be interested in how this day counter functions and, in a second time, how to reset this trip odometer and in a last part, if it is possible to decrease the mileage of its Volkswagen Transporter.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Volkswagen Transporter?

Să începem articolul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să înțelegeți cum funcționează mașina dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți principiile. Dacă te întrebi despre resetarea odometrului la Volkswagen Transporter , atunci această parte vă va avantaja absolut.

Contorul de parcurs sau totalizatorul contorului de parcurs al mașinii dvs. a fost mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei înlocuiri este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , evident, mulți oameni știau cum să manipuleze odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Volkswagen Transporter pentru a-l vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi conectați la un cablu care este antrenat de arborele de ieșire al cutiei de viteze sau de diferențial . Finally for the electronic version, the most basic on the Volkswagen Transporter, este un senzor care poate fi amplasat în diferite locuri în funcție de anul Volkswagen Transporter și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Transporter 6?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Volkswagen Transporter

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați odometrul zilnic al Volkswagen Transporter? Nevertheless this step is generally easy to perform, some of you, new buyers of Volkswagen Transporter for example, may not be knowledgeable with the process to carry out this process.

Ne vom uita acum la diferitele abordări pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Volkswagen Transporter:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Volkswagen Transporter este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar treceți prin consola centrală și afișajul mașinii, parcurgând opțiunile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Volkswagen Transporter, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Volkswagen Transporter

Ultima parte, care poate fi de folos unora dintre voi, cum să scadă kilometrajul Volkswagen Transporter-ului său . Știți deja că acest act este total nepermis de lege , și că dacă efectuați această acțiune, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Volkswagen Transporter înainte de a-l cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui kilometraj mecanic la zero pe Volkswagen Transporter:

  Deși devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai puțin greu de modificat, în realitate, a fost suficient doar să identificați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pe el pentru a face ca acesta să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Volkswagen Transporter.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Volkswagen Transporter;

  În cele din urmă, odometrele electronice de bază, care erau de așteptat să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât variantele mecanice. Întradevăr, folosind priza de diagnosticare a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră, este posibil să resetați contorul de parcurs al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră , cu ajutorul unui computer și software este posibil să modifici datele de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
De ce Volkswagen Transporter 4 miroase a plastic ars?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector