Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Transporter 4

Automobilele moderne sunt echipate cu un număr notabil de opțiuni, iar acum poți chiar să joci Deezer pe mașina ta. Cu toate acestea, unele opțiuni simple sunt încă destul de utile. De fapt, a fi conștient de autonomie al Volkswagen Transporter 4 face parte din cunoștințele simple pentru a nu rămâne fără benzină. Mulți dintre noi avem tendința de a face același lucru, dorim să resetam contorul de parcurs al Volkswagen Transporter 4 la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În această postare, vom descrie cum să resetați odometrul pe Volkswagen Transporter 4 . Într-o primă dată, vom fi entuziasmați de modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să reducem kilometrajul Volkswagen Transporter 4.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Volkswagen Transporter 4?

Să începem articolul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să-ți dai seama cum funcționează mașina ta, este totuși înțelept și practic să cunoști principiile. Dacă te întrebi despre resetarea contorului de parcurs la Volkswagen Transporter 4 , atunci această parte cu siguranță vă va aduce beneficii.

Contorul de parcurs sau totalizatorul contorului de parcurs al mașinii dvs. a fost mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei schimbări este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , evident, mulți oameni știau cum să schimbe odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Volkswagen Transporter 4 pentru a-l vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi conectați la un cablu care este antrenat de arborele de ieșire al cutiei de viteze sau de diferențial . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai simplă de pe Volkswagen Transporter 4, este un senzor care poate fi poziționat în diferite locații în funcție de anul Volkswagen Transporter 4 și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volkswagen Transporter?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Volkswagen Transporter 4

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați odometrul zilnic al Volkswagen Transporter 4? Deși acest pas este în general ușor de efectuat, unii dintre voi, cumpărători noi ai Volkswagen Transporter 4 de exemplu, este posibil să nu fiți familiarizați cu procedura de executare a acestui proces.

Vom verifica acum diferitele abordări pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Volkswagen Transporter 4:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Volkswagen Transporter 4 este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar treceți prin consola centrală și afișajul mașinii, parcurgând opțiunile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Volkswagen Transporter 4, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Volkswagen Transporter 4

Ultima parte, care poate fi de folos unora dintre voi, cum să scadă kilometrajul Volkswagen Transporter 4 . Știți deja că această acțiune este total interzis de lege , și că dacă desfășurați această muncă, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Volkswagen Transporter 000 înainte de a-l cumpăra, poate fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Volkswagen Transporter 4:

  Cu toate acestea, acestea devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai ușor de modificat, în realitate, a fost suficient să pur și simplu identificați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Volkswagen Transporter 4.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Volkswagen Transporter 4;

  În cele din urmă, odometrele electronice de bază, care erau de așteptat să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât tipurile mecanice. Întradevăr, folosind priza de diagnosticare a Volkswagen Transporter 4, este posibil să resetați contorul de parcurs al Volkswagen Transporter 4. , cu ajutorul unui computer și software este posibil să modifici datele de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter-ului meu?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию