Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Touran 3

Automobilele moderne sunt echipate cu o cantitate notabilă de caracteristici, iar acum vă puteți bucura chiar și de Deezer pe mașina dvs. Cu toate acestea, unele caracteristici simple sunt încă destul de utile. Într-adevăr, cunoașterea autonomiei Volkswagen Touran 3 face parte din cunoștințele simple pentru a nu rămâne fără benzină. Majoritatea dintre noi tind să facem lucruri similare, dorim să resetam contorul de parcurs al Volkswagen Touran 3 la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În această postare, vă vom arăta cum să resetați contorul de parcurs pe Volkswagen Touran 3 . Într-o primă dată, vom fi pasionați de modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să reducem kilometrajul Volkswagen Touran 3.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Volkswagen Touran 3?

Să începem articolul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să descoperi cum funcționează mașina ta, este totuși înțelept și practic să cunoști elementele de bază. Dacă te gândești la resetarea contorului de parcurs la Volkswagen Touran 3 , atunci această componentă vă va interesa absolut.

Contorul de parcurs sau totalizatorul contorului de parcurs al mașinii dvs. a fost mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Intenția acestei schimbări este în mod specific de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , de fapt, unii dintre noi știam să manipulăm odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Volkswagen Touran 3 pentru a-l vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai comună pe Volkswagen Touran 3, este un senzor care poate fi localizat în locuri diferite în funcție de anul Volkswagen Touran 3 și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Touran?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Volkswagen Touran 3

.

Acum să trecem la pasul cel mai esențial, cum să resetați odometrul zilnic al Volkswagen Touran 3? Cu toate acestea, acest pas este destul de des ușor de realizat, unii dintre voi, cumpărători noi de Volkswagen Touran 3, de exemplu, este posibil să nu fiți familiarizați cu procesul de realizare a acestui proces.

Ne vom uita acum la diferitele abordări pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Volkswagen Touran 3:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Volkswagen Touran 3 este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar treceți prin consola centrală și afișajul mașinii dvs., parcurgând setările mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Volkswagen Touran 3, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Volkswagen Touran 3

Ultima componentă, care vă poate interesa pe unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul lui Volkswagen Touran 3 . Știți deja că acest act este total interzis de lege , și că dacă înfăptuiți această muncă, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Volkswagen Touran 000 înainte de a-l cumpăra, poate fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui kilometraj mecanic la zero pe Volkswagen Touran 3:

  Deși devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai puțin greu de modificat, de fapt, a fost suficient doar să localizați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pe el pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Volkswagen Touran 3.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Volkswagen Touran 3;

  În cele din urmă, odometrele electronice obișnuite, care ar fi trebuit să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât variantele mecanice. Intr-adevar, folosind priza de diagnosticare a Volkswagen Touran 3, este posibil să resetați contorul de parcurs al Volkswagen Touran 3. , cu ajutorul unui computer și software este posibil să modifici datele de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volkswagen Touran 3?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector