Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Touran 2

Automobilele moderne sunt construite cu o cantitate notabilă de opțiuni, iar acum poți chiar să joci Deezer pe mașina ta. Cu toate acestea, unele opțiuni de bază sunt încă destul de practice. Evident, familiarizarea cu gama Volkswagen Touran 2 face parte din cunoștințele de bază pentru a nu rămâne fără benzină. Majoritatea dintre noi tind să facem lucruri similare, dorim să resetam contorul de parcurs al Volkswagen Touran 2 la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În acest articol, vă vom arăta cum să resetați contorul de parcurs pe Volkswagen Touran 2 . Într-o primă dată, vom fi dornici de modul în care funcționează acest contor de zile și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să reducem kilometrajul Volkswagen Touran 2.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Volkswagen Touran 2?

Să începem conținutul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să descoperi cum funcționează mașina ta, este totuși înțelept și practic să cunoști elementele de bază. Dacă ești îngrijorat de resetarea contorului de parcurs la Volkswagen Touran 2 , atunci această componentă cu siguranță vă va avantaja.

Odometrul sau totalizatorul contorului de parcurs al mașinii dvs. era mecanic, iar acum a fost schimbat în electronic. Intenția acestei înlocuiri este în special de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , într-adevăr, mulți oameni știau să schimbe odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Volkswagen Touran 2 pentru a-l putea vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai simplă de pe Volkswagen Touran 2, este un senzor care poate fi poziționat în diferite locații în funcție de anul Volkswagen Touran 2 și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Touran?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Volkswagen Touran 2

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați odometrul zilnic al Volkswagen Touran 2? Deși acest pas este în general ușor de efectuat, unii dintre voi, cumpărători noi ai Volkswagen Touran 2, de exemplu, este posibil să nu se simtă confortabil cu procedura pentru a îndeplini această sarcină.

Ne vom uita acum la diferitele tehnici pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Volkswagen Touran 2:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Volkswagen Touran 2 este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar treceți prin consola centrală și afișajul mașinii dvs., parcurgând opțiunile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Volkswagen Touran 2, vă rugăm să citiți conținutul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Volkswagen Touran 2

Ultima componentă, de care ar putea beneficia unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul lui Volkswagen Touran 2 . Știți deja că acest act este total interzis de lege , și că dacă executați această muncă, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Volkswagen Touran 000 înainte de a-l cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează fraudatorii.

 • Resetarea unui kilometraj mecanic la zero pe Volkswagen Touran 2:

  Chiar dacă devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai puțin greu de modificat, în realitate, a fost suficient să pur și simplu găsiți cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu la el pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Volkswagen Touran 2.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Volkswagen Touran 2;

  În cele din urmă, odometrele electronice de bază, care erau de așteptat să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât variantele mecanice. Evident, folosind priza de diagnosticare a Volkswagen Touran 2, este posibil să resetați contorul de parcurs al Volkswagen Touran 2. , cu ajutorul unui computer și al unui software este posibilă modificarea datelor de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Volkswagen Touran, ce să fac?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector