Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Golf 7

Automobilele moderne sunt echipate cu un număr notabil de funcții, iar acum vă puteți bucura chiar și de Deezer pe mașina dvs. Pe de altă parte, unele caracteristici simple sunt încă destul de utile. Într-adevăr, cunoașterea autonomiei Volkswagen Golf 7 face parte din cunoștințele simple pentru a nu rămâne fără benzină. Mulți dintre noi avem tendința de a face lucruri similare, dorim să resetam contorul de parcurs al Volkswagen Golf 7 la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În această postare, vă vom arăta cum să resetați odometrul pe Volkswagen Golf 7 . Într-o primă dată, vom fi entuziasmați de modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să scădem kilometrajul Volkswagen Golf 7.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Volkswagen Golf 7?

Să începem conținutul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să descoperiți cum funcționează mașina dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți elementele de bază. Dacă te întrebi despre resetarea contorului de parcurs la Volkswagen Golf 7 , atunci această parte cu siguranță vă va interesa.

Contorul de parcurs sau totalizatorul contorului de parcurs al mașinii dvs. a fost mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei înlocuiri este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , de fapt, mulți oameni știau cum să schimbe odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Volkswagen Golf 7 pentru a-l putea vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai generală de pe Volkswagen Golf 7, este un senzor care poate fi localizat în diferite locuri în funcție de anul Volkswagen Golf 7 și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Volkswagen Golf 2, ce să faci?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Volkswagen Golf 7

.

Acum să trecem la pasul cel mai esențial, cum să resetați odometrul zilnic al Volkswagen Golf 7? Deși acest pas este în general ușor de efectuat, unii dintre voi, cumpărători noi de Volkswagen Golf 7, de exemplu, este posibil să nu cunoașteți procedura de desfășurare a acestui proces.

Vom verifica acum diferitele tehnici pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Volkswagen Golf 7:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Volkswagen Golf 7 este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar treceți prin consola centrală și afișajul mașinii dvs., parcurgând setările mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Volkswagen Golf 7, vă rugăm să citiți conținutul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Volkswagen Golf 7

Ultima parte, care i-ar putea interesa pe unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul Volkswagen Golf 7 . Știți deja că acest act este total nepermis de lege , și că dacă desfășurați această muncă, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Volkswagen Golf 000 înainte de a-l cumpăra, poate fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Volkswagen Golf 7:

  Chiar dacă devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai puțin greu de modificat, în realitate, a fost suficient să pur și simplu identificați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Volkswagen Golf 7.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Volkswagen Golf 7;

  În cele din urmă, contoarele electronice de acum generale, care erau de așteptat să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât variantele mecanice. Intr-adevar, folosind priza de diagnosticare a Volkswagen Golf 7, este posibil să resetați contorul de parcurs al Volkswagen Golf 7. , cu ajutorul unui computer și software este posibil să modifici datele de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Golf 4?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Golf 7, aruncați o privire la categoria Volkswagen Golf 7.

Legătura cu publicația principală