Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Golf 3

Automobilele moderne sunt dotate cu o gamă notabilă de opțiuni, iar acum poți chiar să joci Deezer pe autovehiculul tău. Cu toate acestea, unele opțiuni simple sunt încă destul de utile. De fapt, cunoașterea gamei Volkswagen Golf 3 face parte din cunoștințele simple pentru a nu rămâne fără benzină. Majoritatea dintre noi facem adesea același lucru, dorim să resetam contorul de parcurs al Volkswagen Golf 3 la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În acest articol, vă vom arăta cum să resetați odometrul pe Volkswagen Golf 3 . Într-o primă dată, vom fi dornici de modul în care funcționează acest contor de zile și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să scădem kilometrajul Volkswagen Golf 3.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Volkswagen Golf 3?

Să începem articolul nostru cu modul în care funcționează contorul tău. Deși nu este necesar să descoperiți cum funcționează autovehiculul dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți elementele fundamentale. Dacă te gândești la resetarea contorului de parcurs la Volkswagen Golf 3 , atunci această componentă cu siguranță vă va avantaja.

Odometrul sau totalizatorul contorului de parcurs al autovehiculului dvs. era mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei înlocuiri este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , de fapt, unii dintre noi știam cum să schimbe odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Volkswagen Golf 3 pentru a-l putea vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai simplă de pe Volkswagen Golf 3, este un senzor care poate fi amplasat în locuri diferite în funcție de anul Volkswagen Golf 3 și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Golf 7?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Volkswagen Golf 3

.

Acum să trecem la pasul cel mai esențial, cum să resetați odometrul zilnic al Volkswagen Golf 3? Deși acest pas este în general ușor de executat, unii dintre voi, cumpărători noi de Volkswagen Golf 3, de exemplu, este posibil să nu se simtă confortabil cu procedura de a efectua această sarcină.

Vom verifica acum diferitele metode de a reseta contorul de parcurs la zero pe Volkswagen Golf 3:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Volkswagen Golf 3 este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar treceți prin consola centrală și afișajul mașinii dvs., parcurgând configurațiile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Volkswagen Golf 3, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Volkswagen Golf 3

Ultima componentă, de care ar putea beneficia unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul Volkswagen Golf 3 . Știți deja că această lucrare este total nepermis de lege , și că dacă executați această lucrare, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Volkswagen Golf 000 înainte de a-l cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează fraudatorii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Volkswagen Golf 3:

  Cu toate acestea, acestea devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai ușor de modificat, de fapt, a fost suficient să localizați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pe el pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Volkswagen Golf 3.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Volkswagen Golf 3;

  În cele din urmă, odometrele electronice de bază care au fost destinate să lupte eficient împotriva fraudei nu sunt mai invulnerabile decât versiunile mecanice. Întradevăr, folosind priza de diagnosticare a Volkswagen Golf 3, este posibil să resetați contorul de parcurs al Volkswagen Golf 3. , cu ajutorul unui computer și software este posibil să modifici datele de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Cum să deconectez bateria la Volkswagen Golf 4?

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Golf 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Golf 3.

Legătura cu publicația principală