Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Subaru Crosstrek

Vehiculele moderne sunt echipate cu un număr notabil de funcții, iar acum poți chiar să asculți Deezer pe mașina ta. Cu toate acestea, unele caracteristici simple sunt încă destul de funcționale. Într-adevăr, a fi familiarizat cu gama Subaru Crosstrek-ul tău face parte din cunoștințele simple pentru a nu rămâne fără benzină. Mulți dintre noi avem tendința de a face același lucru, dorim să resetam contorul de parcurs al Subaru Crosstrek la zero după ce l-am umplut pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În această postare, vom descrie cum să resetați odometrul pe Subaru Crosstrek . Într-o primă dată, vom fi interesați de modul în care funcționează acest contor de zile și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să reducem kilometrajul Subaru Crosstrek al său.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Subaru Crosstrek?

Să începem conținutul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să descoperi cum funcționează mașina ta, este totuși înțelept și practic să cunoști principiile. Dacă te gândești la resetarea contorului de parcurs la Subaru Crosstrek , atunci această componentă vă va interesa cu siguranță.

Contorul de parcurs sau totalizatorul contorului de parcurs al mașinii dvs. a fost mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei înlocuiri este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , evident, mulți oameni știau cum să schimbe odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Subaru Crosstrek pentru a-l vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi conectați la un cablu care este antrenat de arborele de ieșire al cutiei de viteze sau de diferențial . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai generală de pe Subaru Crosstrek, este un senzor care poate fi localizat în diferite locuri în funcție de anul Subaru Crosstrek și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Subaru Crosstrek

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați odometrul zilnic al Subaru Crosstrek? Cu toate acestea, acest pas este în general ușor de efectuat, unii dintre voi, cumpărători noi de Subaru Crosstrek, de exemplu, s-ar putea să nu fie confortabil cu procedura de a îndeplini această sarcină.

Weiterlesen:
De ce Subaru Crosstrek-ul meu miroase a plastic ars?

Vom verifica acum diferitele tehnici pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Subaru Crosstrek:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Subaru Crosstrek este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar caută consola centrală și afișajul mașinii tale, parcurgând setările mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Subaru Crosstrek, vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Subaru Crosstrek

Ultima componentă, care vă poate interesa pe unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul lui Subaru Crosstrek . Știți deja că acest act este total interzis de lege , și că dacă faci acest act, riști până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Subaru Crosstrek înainte de a-l cumpăra, poate fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Subaru Crosstrek:

  Cu toate acestea, ele devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai puțin greu de modificat, în realitate, a fost suficient doar să localizați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Subaru Crosstrek.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Subaru Crosstrek;

  În cele din urmă, contoarele electronice de acum generale care au fost destinate să lupte eficient împotriva fraudei nu sunt mai invulnerabile decât versiunile mecanice. Intr-adevar, folosind priza de diagnosticare a Subaru Crosstrek, este posibil să resetați contorul de parcurs al Subaru Crosstrek. , cu ajutorul unui computer și al unui software este posibilă modificarea datelor de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Subaru Crosstrek, aruncați o privire la categoria Subaru Crosstrek.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Subaru Crosstrek?
Legătura cu publicația principală