Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Nissan Juke

Automobilele moderne sunt construite cu un număr notabil de caracteristici, iar acum vă puteți bucura chiar și de Deezer pe autovehiculul dvs. Cu toate acestea, unele caracteristici simple sunt încă destul de practice. Evident, familiarizarea cu gama Nissan Juke face parte din cunoștințele simple pentru a nu rămâne fără benzină. Majoritatea dintre noi facem adesea același lucru, dorim să resetam contorul de parcurs al Nissan Juke la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În acest articol, vom descrie cum să resetați odometrul pe Nissan Juke . Într-o primă dată, ne va interesa modul în care funcționează acest contor de zile și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să reducem kilometrajul Nissan Juke al său.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Nissan Juke?

Să începem articolul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să descoperiți cum funcționează autovehiculul dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți elementele fundamentale. Dacă te gândești la resetarea contorului de parcurs la Nissan Juke , atunci această componentă cu siguranță vă va avantaja.

Odometrul sau totalizatorul contorului de parcurs al autovehiculului dvs. era mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei înlocuiri este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , într-adevăr, mulți oameni știau cum să schimbe odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Nissan Juke pentru a-l putea vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai simplă de pe Nissan Juke, este un senzor care poate fi poziționat în diferite locații în funcție de anul Nissan Juke și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Nissan Juke-ul meu, ce să fac?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Nissan Juke

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați contorul zilnic al lui Nissan Juke? Cu toate acestea, acest pas este destul de des ușor de efectuat, unii dintre voi, cumpărători noi de Nissan Juke, de exemplu, s-ar putea să nu fie confortabil cu procesul de realizare a acestui proces.

Acum vom analiza diferitele moduri de a reseta contorul de parcurs la zero pe Nissan Juke:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Nissan Juke este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar treceți prin consola centrală și afișajul mașinii, parcurgând opțiunile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Nissan Juke, vă rugăm să citiți articolul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Nissan Juke

Ultima componentă, de care ar putea beneficia unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul lui Nissan Juke . Știți deja că acest act este total interzis de lege , și că dacă înfăptuiți acest act, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Nissan Juke înainte de a-l cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui kilometraj mecanic la zero pe Nissan Juke:

  Deși devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai ușor de modificat, în realitate, a fost suficient să localizați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Nissan Juke.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Nissan Juke;

  În cele din urmă, odometrele electronice de bază, care erau de așteptat să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât variantele mecanice. Evident, folosind priza de diagnosticare a Nissan Juke, este posibil să resetați odometrul Nissan Juke , cu ajutorul unui computer și software este posibil să modifici datele de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Nissan Juke

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Nissan Juke, aruncați o privire la categoria Nissan Juke.

Legătura cu publicația principală