Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Land Rover Discovery Sport

Automobilele moderne sunt echipate cu o cantitate notabilă de caracteristici, iar acum vă puteți bucura chiar și de Deezer pe mașina dvs. Cu toate acestea, unele caracteristici de bază sunt încă destul de utile. De fapt, cunoașterea gamei Land Rover Discovery Sport face parte din cunoștințele de bază pentru a nu rămâne fără benzină. Majoritatea dintre noi tindem să facem același lucru, dorim să resetam contorul de parcurs al Land Rover Discovery Sport la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În acest articol, vom descrie cum să resetați odometrul pe Land Rover Discovery Sport . Într-o primă dată, ne va interesa modul în care funcționează acest contor de zile și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să scădem kilometrajul Land Rover Discovery Sport.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Land Rover Discovery Sport?

Să începem pagina noastră de conținut cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să înțelegeți cum funcționează mașina dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți elementele de bază. Dacă te întrebi despre resetarea contorului de parcurs la Land Rover Discovery Sport , atunci această componentă cu siguranță vă va avantaja.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Land Rover Discovery

Odometrul sau totalizatorul odometrului mașinii dvs. era mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Intenția acestei schimbări este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , într-adevăr, mulți oameni știau cum să manipuleze odometrele mecanice reduceți sau resetați kilometrajul unui Land Rover Discovery Sport pentru a-l vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai comună pe Land Rover Discovery Sport, este un senzor care poate fi amplasat în diferite locuri în funcție de anul Land Rover Discovery Sport și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Land Rover Discovery Sport

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați odometrul zilnic al Land Rover Discovery Sport? Cu toate acestea, acest pas este destul de des ușor de realizat, unii dintre voi, cumpărători noi de Land Rover Discovery Sport, de exemplu, este posibil să nu cunoașteți procedura de executare a acestui proces.

Acum vom verifica diferitele tehnici pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Land Rover Discovery Sport:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Land Rover Discovery Sport este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar caută consola centrală și afișajul mașinii tale, parcurgând opțiunile mașinii pentru a o reseta la zero
Weiterlesen:
Cum scot janta pe Land Rover Discovery?

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Land Rover Discovery Sport, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Land Rover Discovery Sport

Ultima componentă, de care ar putea beneficia unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul lui Land Rover Discovery Sport . Știți deja că această acțiune este total nepermis de lege , și că dacă înfăptuiți această muncă, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Land Rover Discovery Sport înainte de a-l cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui kilometraj mecanic la zero pe Land Rover Discovery Sport:

  Deși devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai puțin greu de modificat, în realitate, a fost suficient doar să localizați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pe el pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Land Rover Discovery Sport.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Land Rover Discovery Sport;

  În cele din urmă, odometrele electronice obișnuite care erau de așteptat să lupte eficient împotriva fraudei nu sunt mai invulnerabile decât versiunile mecanice. De fapt, folosind priza de diagnosticare a Land Rover Discovery Sport, este posibil să resetați odometrul Land Rover Discovery Sport , cu ajutorul unui computer și al unui software este posibilă modificarea datelor de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Land Rover Discovery Sport, accesați categoria noastră Land Rover Discovery Sport.

Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Land Rover Discovery Sport?
Legătura cu publicația principală