Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Kia Picanto 3

Vehiculele moderne sunt dotate cu o gamă impresionantă de opțiuni, iar acum poți chiar să asculți Deezer pe mașina ta. Cu toate acestea, unele opțiuni de bază sunt încă destul de funcționale. De fapt, familiarizarea cu gama Kia Picanto 3 face parte din cunoștințele de bază pentru a nu rămâne fără benzină. Majoritatea dintre noi avem tendința de a face același lucru, dorim să resetam contorul de parcurs al Kia Picanto 3 la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În această postare, vom descrie cum să resetați odometrul pe Kia Picanto 3 . Într-o primă dată, ne va interesa modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să scădem kilometrajul Kia Picanto 3.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Kia Picanto 3?

Să începem conținutul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să înțelegeți cum funcționează mașina dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți elementele de bază. Dacă ești îngrijorat de resetarea contorului de parcurs la Kia Picanto 3 , atunci această componentă cu siguranță vă va avantaja.

Contorul de parcurs sau totalizatorul contorului de parcurs al mașinii dvs. a fost mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Intenția acestei schimbări este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , de fapt, unii indivizi știau cum să manipuleze odometrele mecanice reduceți sau resetați kilometrajul unui Kia Picanto 3 pentru a-l vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai simplă de pe Kia Picanto 3, este un senzor care poate fi localizat în diferite locuri în funcție de anul Kia Picanto 3 și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Cum să dezactivez alarma de centură pe Kia Picanto?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Kia Picanto 3

.

Acum să trecem la pasul cel mai necesar, cum să resetați odometrul zilnic al Kia Picanto 3? Cu toate acestea, acest pas este în general ușor de realizat, unii dintre voi, cumpărători noi ai Kia Picanto 3, de exemplu, este posibil să nu fie confortabil cu procesul de desfășurare a acestui proces.

Vom analiza acum diferitele moduri de a reseta contorul de parcurs la zero pe Kia Picanto 3:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodoul de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Kia Picanto 3 este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar treceți prin consola centrală și afișajul mașinii, parcurgând setările mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Kia Picanto 3, vă rugăm să citiți conținutul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Kia Picanto 3

Ultima componentă, de care ar putea beneficia unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul lui Kia Picanto 3 . Știți deja că această acțiune este total nepermis de lege , și că dacă înfăptuiți această acțiune, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Kia Picanto 000 înainte de a-l cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează fraudatorii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Kia Picanto 3:

  Cu toate acestea, acestea devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai ușor de modificat, în realitate, a fost suficient să pur și simplu identificați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pe el pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Kia Picanto 3.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Kia Picanto 3;

  În cele din urmă, odometrele electronice de bază, care erau de așteptat să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât versiunile mecanice. De fapt, folosind priza de diagnosticare a Kia Picanto 3, este posibil să resetați contorul de parcurs al Kia Picanto 3. , cu ajutorul unui computer și software este posibil să modifici datele de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Kia Picanto 3, ce să faci?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Kia Picanto 3, aruncați o privire la categoria Kia Picanto 3.

Legătura cu publicația principală