Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Dodge Avenger

Automobilele moderne sunt construite cu o cantitate notabilă de opțiuni, iar acum poți chiar să joci Deezer pe mașina ta. Cu toate acestea, unele opțiuni simple sunt încă destul de utile. Evident, a fi conștient de raza de acțiune a lui Dodge Avenger face parte din cunoștințele simple pentru a nu rămâne fără benzină. Mulți dintre noi avem tendința de a face același lucru, dorim să resetam contorul de parcurs al lui Dodge Avenger la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În acest articol, vom explica cum să resetați odometrul pe Dodge Avenger . Într-o primă dată, ne va interesa modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să reducem kilometrajul Dodge Avenger-ului său.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Dodge Avenger?

Să începem pagina noastră de conținut cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să vă dați seama cum funcționează mașina dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți principiile. Dacă te gândești la resetarea contorului de parcurs la Dodge Avenger , atunci această parte vă va interesa cu siguranță.

Contorul de parcurs sau totalizatorul contorului de parcurs al mașinii dvs. a fost mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei înlocuiri este în special de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , evident, unii indivizi știau cum să schimbe odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Dodge Avenger pentru a-l putea vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi conectați la un cablu care este antrenat de arborele de ieșire al cutiei de viteze sau de diferențial . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai simplă de pe Dodge Avenger, este un senzor care poate fi poziționat în diferite locuri în funcție de anul Dodge Avenger și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână pe Dodge Avenger?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Dodge Avenger

.

Acum să trecem la pasul cel mai esențial, cum să resetați contorul zilnic al lui Dodge Avenger? Cu toate acestea, acest pas este destul de des ușor de executat, unii dintre voi, cumpărători noi de Dodge Avenger, de exemplu, este posibil să nu fiți familiarizați cu procesul de îndeplinire a acestei sarcini.

Vom analiza acum diferitele moduri de a reseta contorul de parcurs la zero pe Dodge Avenger:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Dodge Avenger este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar caută consola centrală și afișajul mașinii tale, parcurgând opțiunile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Dodge Avenger, vă rugăm să accesați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Dodge Avenger

Ultima parte, care i-ar putea interesa pe unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul lui Dodge Avenger . Știți deja că această acțiune este total interzis de lege , și că dacă executați acest act, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Dodge Avenger înainte de a-l cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Dodge Avenger:

  Deși devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai ușor de modificat, în realitate, a fost suficient doar să localizați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să crească sau să scadă kilometrajul Dodge Avenger.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Dodge Avenger;

  În cele din urmă, odometrele electronice de bază, care trebuiau să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât versiunile mecanice. Evident, folosind priza de diagnosticare a lui Dodge Avenger, este posibil să resetați contorul de parcurs al lui Dodge Avenger. , cu ajutorul unui computer și al unui software este posibilă modificarea datelor de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Problemă la senzorul lambda pe Dodge Avenger

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Dodge Avenger, nu ezitați să consultați categoria noastră Dodge Avenger.

Legătura cu publicația principală