Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Cadillac Escalade

Automobilele moderne sunt echipate cu un număr impresionant de opțiuni, iar acum poți chiar să asculți Deezer pe mașina ta. Cu toate acestea, unele opțiuni de bază sunt încă destul de practice. De fapt, familiarizarea cu gama Cadillac-ului tău Escalade face parte din cunoștințele de bază pentru a nu rămâne fără benzină. Majoritatea dintre noi avem tendința de a face același lucru, dorim să resetam contorul de parcurs al Cadillac-ului nostru Escalade la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În această postare, vom descrie cum să resetați odometrul pe Cadillac Escalade . Într-o primă dată, vom fi entuziasmați de modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să scădem kilometrajul Cadillac-ului său Escalade.

Cum funcționează contorul de parcurs la Cadillac Escalade?

Să începem pagina noastră de conținut cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să vă dați seama cum funcționează mașina dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți elementele de bază. Dacă te gândești la resetarea odometrului la Cadillac Escalade , atunci această parte vă va avantaja absolut.

Odometrul sau totalizatorul contorului de parcurs al mașinii dvs. era mecanic, iar acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei înlocuiri este în special de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , într-adevăr, unii indivizi știau cum să manipuleze odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Cadillac Escalade pentru a-l vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai comună pe Cadillac Escalade, este un senzor care poate fi amplasat în diferite locuri în funcție de anul Cadillac-ului tău Escalade și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Cadillac-ul meu Escalade?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Cadillac Escalade

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați odometrul zilnic al Cadillac-ului dvs. Escalade? Cu toate acestea, acest pas este destul de des ușor de efectuat, unii dintre voi, cumpărători noi de Cadillac Escalade, de exemplu, este posibil să nu cunoașteți procesul de efectuare a acestui proces.

Vom verifica acum diferitele tehnici pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Cadillac Escalade:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Cadillac-ului dvs. Escalade este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar caută consola centrală și afișajul mașinii tale, parcurgând opțiunile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Cadillac-ului dvs. Escalade, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Cadillac Escalade

Ultima parte, care poate fi de folos unora dintre voi, cum să scadă kilometrajul Cadillac-ului său Escalade . Știți deja că această acțiune este total nepermis de lege , și că dacă desfășurați această acțiune, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Cadillac Escalade înainte de a-l cumpăra, poate fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui kilometraj mecanic la zero pe Cadillac Escalade:

  Cu toate acestea, acestea devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai puțin greu de modificat, de fapt, a fost suficient să localizați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Cadillac-ului său Escalade.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Cadillac Escalade;

  În cele din urmă, odometrele electronice obișnuite, care ar fi trebuit să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât tipurile mecanice. De fapt, folosind priza de diagnosticare a Cadillac-ului dvs. Escalade, este posibil să resetați contorul de parcurs al Cadillac-ului dvs. Escalade , cu ajutorul unui computer și software este posibil să modifici datele de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Cadillac Escalade?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Cadillac Escalade, aruncați o privire la categoria Cadillac Escalade.

Legătura cu publicația principală