Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați odometrul pe Audi R8

Automobilele moderne sunt echipate cu un număr impresionant de funcții, iar acum vă puteți bucura chiar și de Deezer pe autovehiculul dvs. Cu toate acestea, unele caracteristici simple sunt încă destul de funcționale. De fapt, a fi conștient de autonomia Audi R8 dvs. face parte din cunoștințele simple pentru a nu rămâne fără benzină. Mulți dintre noi facem adesea lucruri similare, dorim să resetam contorul de parcurs al Audi R8 la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În acest articol, vom explica cum să resetați odometrul pe Audi R8 . Într-o primă dată, vom fi dornici de modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să scădem kilometrajul Audi R8 al său.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Audi R8?

Să începem conținutul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să descoperiți cum funcționează autovehiculul dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți elementele fundamentale. Dacă ești îngrijorat de resetarea contorului de parcurs la Audi R8 , atunci această parte cu siguranță vă va aduce beneficii.

Odometrul sau totalizatorul contorului de parcurs al autovehiculului dvs. era mecanic, iar acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei schimbări este, în principal, de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , evident, mulți oameni știau cum să schimbe odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Audi R8 pentru a-l vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai generală de pe Audi R8, este un senzor care poate fi poziționat în diferite locuri în funcție de anul Audi R8 și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Audi R8?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Audi R8

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați odometrul zilnic al Audi R8? Cu toate acestea, acest pas este destul de des ușor de executat, unii dintre voi, cumpărători noi de Audi R8, de exemplu, este posibil să nu fiți familiarizați cu procesul de realizare a acestei sarcini.

Vom verifica acum diferitele metode de a reseta contorul de parcurs la zero pe Audi R8:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Audi R8 este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar caută consola centrală și afișajul mașinii tale, parcurgând opțiunile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Audi R8, vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Audi R8

Ultima parte, care poate fi de folos unora dintre voi, cum să scadă kilometrajul lui Audi R8 . Știți deja că această lucrare este total nepermis de lege , și că dacă executați această lucrare, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Audi R000 înainte de a-l cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Audi R8:

  Chiar dacă devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai puțin greu de modificat, de fapt, a fost suficient doar să identificați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Audi R8.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Audi R8;

  În cele din urmă, contoarele electronice de acum generale, care trebuiau să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât versiunile mecanice. De fapt, folosind priza de diagnosticare a Audi R8, este posibil să resetați contorul de parcurs al Audi R8 , cu ajutorul unui computer și software este posibil să modifici datele de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Audi R8, ce să faci?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Audi R8, aruncați o privire la categoria Audi R8.

Legătura cu publicația principală