Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați contorul de parcurs la Volkswagen Touran

Automobilele moderne sunt construite cu o cantitate notabilă de caracteristici, iar acum poți chiar să joci Deezer pe mașina ta. Pe de altă parte, unele caracteristici de bază sunt încă destul de utile. De fapt, cunoașterea gamei Volkswagen Touran face parte din cunoștințele de bază pentru a nu rămâne fără benzină. Mulți dintre noi facem adesea același lucru, dorim să resetam contorul de parcurs al Volkswagen Touran la zero după ce îl umplem pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În acest articol, vom descrie cum să resetați contorul de parcurs la Volkswagen Touran . Într-o primă dată, vom fi entuziasmați de modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să reducem kilometrajul Volkswagen Touran.

Cum funcționează contorul de parcurs la Volkswagen Touran?

Să începem pagina noastră de conținut cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să descoperi cum funcționează mașina ta, este totuși înțelept și practic să cunoști elementele fundamentale. Dacă te întrebi despre resetarea contorului de parcurs la Volkswagen Touran , atunci această parte cu siguranță vă va interesa.

Odometrul sau totalizatorul contorului de parcurs al mașinii dvs. era mecanic, iar acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei înlocuiri este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , de fapt, unii dintre noi știam cum să schimbe odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unui Volkswagen Touran pentru a-l putea vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai comună pe Volkswagen Touran, este un senzor care poate fi localizat în diferite locuri în funcție de anul Volkswagen Touran și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Problema injectie Volkswagen Touran 2, ce sa fac ?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Volkswagen Touran

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați odometrul zilnic al Volkswagen Touran? Deși acest pas este în general ușor de realizat, unii dintre voi, cumpărători noi de Volkswagen Touran, de exemplu, este posibil să nu cunoașteți procedura pentru a îndeplini această sarcină.

Vom verifica acum diferitele abordări pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Volkswagen Touran:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Volkswagen Touran este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar treceți prin consola centrală și afișajul mașinii dvs., parcurgând opțiunile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Volkswagen Touran, vă rugăm să citiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Volkswagen Touran

Ultima parte, care i-ar putea interesa pe unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul lui Volkswagen Touran . Știți deja că această lucrare este total interzis de lege , și că dacă înfăptuiți această acțiune, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Volkswagen Touran înainte de a-l cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Volkswagen Touran:

  Cu toate acestea, acestea devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai ușor de modificat, de fapt, a fost suficient să găsiți cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu la el pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Volkswagen Touran.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Volkswagen Touran;

  În cele din urmă, odometrele electronice obișnuite, care trebuiau să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât cele mecanice. De fapt, folosind priza de diagnosticare a Volkswagen Touran, este posibil să resetați contorul de parcurs al Volkswagen Touran , cu ajutorul unui computer și al unui software este posibilă modificarea datelor de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Lampa cheie pe Volkswagen Touran 2 rămâne aprinsă

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector