Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați contorul de parcurs la Volkswagen Golf

Automobilele moderne sunt dotate cu o cantitate impresionantă de opțiuni, iar acum vă puteți bucura chiar și de Deezer pe autovehiculul dvs. Pe de altă parte, unele opțiuni de bază sunt încă destul de practice. Evident, a fi conștient de gama Volkswagen Golfului tău face parte din cunoștințele de bază pentru a nu rămâne fără benzină. Mulți dintre noi avem tendința de a face lucruri similare, dorim să resetam contorul de parcurs al Volkswagen Golf la zero după ce l-am umplut pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În această postare, vă vom arăta cum să resetați contorul de parcurs la Volkswagen Golf . Într-o primă dată, vom fi interesați de modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să scădem kilometrajul Volkswagen Golfului său.

Cum funcționează contorul de parcurs pe Volkswagen Golf?

Să începem articolul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să înțelegeți cum funcționează autovehiculul dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți elementele de bază. Dacă ești îngrijorat de resetarea contorului de parcurs la Volkswagen Golf , atunci această componentă vă va interesa cu siguranță.

Odometrul sau totalizatorul contorului de parcurs al autovehiculului dvs. era mecanic, iar acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei schimbări este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , de fapt, mulți oameni știau cum să manipuleze odometrele mecanice reduceți sau resetați kilometrajul unui Volkswagen Golf pentru a-l vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi conectați la un cablu care este antrenat de arborele de ieșire al cutiei de viteze sau de diferențial . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai comună pe Volkswagen Golf, este un senzor care poate fi amplasat în diferite locații în funcție de anul Volkswagen Golf și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Lampa cheie pe Volkswagen Golf 3 rămâne aprinsă

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Volkswagen Golf

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați contorul zilnic al lui Volkswagen Golf? Deși acest pas este destul de des ușor de efectuat, unii dintre voi, cumpărători noi de Volkswagen Golf, de exemplu, este posibil să nu se simtă confortabil cu procesul de realizare a acestui proces.

Vom verifica acum diferitele metode de a reseta contorul de parcurs la zero pe Volkswagen Golf:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Volkswagen Golf este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar treceți prin consola centrală și afișajul mașinii, parcurgând opțiunile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Volkswagen Golf, vă rugăm să citiți articolul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Volkswagen Golf

Ultima componentă, care vă poate interesa pe unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul Volkswagen Golfului său . Știți deja că acest act este total nepermis de lege , și că dacă executați această muncă, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Volkswagen Golf înainte de a-l cumpăra, poate fi interesant să știți cum funcționează escrocii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Volkswagen Golf:

  Chiar dacă devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai puțin greu de modificat, în realitate, a fost suficient doar să localizați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Volkswagen Golf.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Volkswagen Golf;

  În cele din urmă, odometrele electronice obișnuite, care ar fi trebuit să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât tipurile mecanice. Evident, folosind priza de diagnosticare a Volkswagen Golfului dumneavoastră, este posibil să resetați contorul de parcurs al Volkswagen Golfului dumneavoastră , cu ajutorul unui computer și al unui software este posibilă modificarea datelor de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Volkswagen Golf 6?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Golf, aruncați o privire la categoria Volkswagen Golf.

Legătura cu publicația principală