Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați contorul de parcurs la Volkswagen California

Vehiculele moderne sunt construite cu un număr notabil de funcții, iar acum puteți chiar asculta Deezer pe mașina dvs. Cu toate acestea, unele caracteristici de bază sunt încă destul de utile. De fapt, cunoașterea autonomiei Volkswagen California face parte din cunoștințele de bază pentru a nu rămâne fără benzină. Majoritatea dintre noi tind să facem lucruri similare, dorim să resetam contorul de parcurs al Volkswagen California la zero după ce l-am umplut pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În acest articol, vom explica cum să resetați contorul de parcurs la Volkswagen California . Într-o primă dată, vom fi entuziasmați de modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să scădem kilometrajul Volkswagen California.

Cum funcționează contorul de parcurs la Volkswagen California?

Să începem pagina noastră de conținut cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să vă dați seama cum funcționează mașina dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți elementele de bază. Dacă te gândești la resetarea contorului de parcurs la Volkswagen California , atunci această parte vă va interesa absolut.

Odometrul sau totalizatorul odometrului mașinii dvs. era mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei înlocuiri este în principal de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , într-adevăr, mulți oameni știau cum să manipuleze odometrele mecanice reduceți sau resetați kilometrajul unui Volkswagen California pentru a-l vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai simplă de pe Volkswagen California, este un senzor care poate fi amplasat în diferite locații în funcție de anul Volkswagen California și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
Cum se transformă un Volkswagen California cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Volkswagen California

.

Acum să trecem la pasul cel mai esențial, cum să resetați odometrul zilnic al Volkswagen California? Cu toate acestea, acest pas este destul de des ușor de efectuat, unii dintre voi, cumpărători noi ai Volkswagen California, de exemplu, este posibil să nu se simtă confortabil cu procedura de a efectua acest proces.

Ne vom uita acum la diferitele tehnici pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Volkswagen California:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Volkswagen California este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar caută consola centrală și afișajul mașinii tale, parcurgând setările mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Volkswagen California, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Volkswagen California

Ultima parte, care i-ar putea interesa pe unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul Volkswagen California . Știți deja că această acțiune este total nepermis de lege , și că dacă efectuați această acțiune, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unui Volkswagen California înainte de a-l cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează fraudatorii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Volkswagen California:

  Cu toate acestea, ele devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai puțin greu de modificat, în realitate, a fost suficient să pur și simplu localizați cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Volkswagen California.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Volkswagen California;

  În cele din urmă, odometrele electronice de bază, care erau de așteptat să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât tipurile mecanice. De fapt, folosind priza de diagnosticare a Volkswagen California, este posibil să resetați odometrul Volkswagen California , cu ajutorul unui computer și al unui software este posibilă modificarea datelor de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână la Volkswagen California?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen California, aruncați o privire la categoria Volkswagen California.

Legătura cu publicația principală