Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să resetați contorul de parcurs la Toyota Yaris

Vehiculele moderne sunt echipate cu o gamă impresionantă de funcții, iar acum poți chiar să joci Deezer pe mașina ta. Pe de altă parte, unele caracteristici simple sunt încă destul de utile. De fapt, a fi conștient de gama Toyota Yaris face parte din cunoștințele simple pentru a nu rămâne fără benzină. Majoritatea dintre noi facem adesea lucruri similare, dorim să resetam contorul de kilometraj al Toyota Yaris la zero după ce l-am umplut pentru a ști câți kilometri vom parcurge . În acest articol, vom descrie cum să resetați contorul de parcurs la Toyota Yaris . Într-o primă dată, vom fi pasionați de modul în care funcționează acest contor de zi și, în a doua oară, cum să resetam acest contor de parcurs și, într-o ultimă parte, dacă este posibil să reducem kilometrajul Toyota Yaris.

Cum funcționează contorul de parcurs la Toyota Yaris?

Să începem articolul nostru cu modul în care funcționează contorul dvs. Deși nu este necesar să descoperiți cum funcționează mașina dvs., este totuși înțelept și practic să cunoașteți principiile. Dacă ești îngrijorat de resetarea contorului de parcurs la Toyota Yaris , atunci această componentă vă va interesa cu siguranță.

Odometrul sau totalizatorul odometrului mașinii dvs. era mecanic și acum a fost schimbat în electronic. Scopul acestei schimbări este, în principal, de a lupta împotriva fraudă de kilometraj , de fapt, mulți oameni știau cum să schimbe odometrele mecanice la reduceți sau resetați kilometrajul unei Toyota Yaris pentru a-l putea vinde cu mai mult decât valoarea sa reală.

În versiunea mecanică, funcționează cu a sistem de tamburi legate de un cablu care este antrenat de arborele de iesire al cutiei de viteze sau de diferential . În sfârșit, pentru versiunea electronică, cea mai simplă de pe Toyota Yaris, este un senzor care poate fi poziționat în diferite locuri în funcție de anul Toyota Yaris și care transmite datele de kilometraj către computerul de bord.

Weiterlesen:
De ce Toyota Yaris are miros de plastic ars?

Resetați contorul de kilometraj zilnic la zero pe Toyota Yaris

.

Acum să trecem la cel mai important pas, cum să resetați odometrul zilnic al Toyota Yaris? Deși acest pas este destul de des ușor de efectuat, unii dintre voi, cumpărători noi de Toyota Yaris, de exemplu, este posibil să nu se simtă confortabil cu procedura de a efectua acest proces.

Vom verifica acum diferitele abordări pentru a reseta contorul de parcurs la zero pe Toyota Yaris:

 • Țineți apăsat butonul din dreapta de pe tabloul de bord timp de câteva secunde până când zero este afișat pe contorul de parcurs
 • Dacă acest buton nu funcționează, puteți utiliza comodo de contor din dreapta apăsând butonul de la capătul său timp de câteva secunde până când contorul de parcurs al Toyota Yaris este resetat la zero.
 • În cele din urmă, la unele dintre modelele mai noi, poate fi necesar caută consola centrală și afișajul mașinii tale, parcurgând configurațiile mașinii pentru a o reseta la zero

.

Dacă doriți să resetați contorul de service al Toyota Yaris, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru pe acest subiect.

Reduceți sau reduceți kilometrajul contorului său Toyota Yaris

Ultima componentă, care vă poate interesa pe unii dintre voi, cum să scadă kilometrajul lui Toyota Yaris . Știți deja că această acțiune este total interzis de lege , și că dacă desfășurați această acțiune, riscați până la 2 ani de închisoare și 300 de euro amendă. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli cu privire la kilometrajul unei Toyota Yaris înainte de a o cumpăra, ar putea fi interesant să știți cum funcționează fraudatorii.

 • Resetarea unui odometru mecanic la zero pe Toyota Yaris:

  Deși devin din ce în ce mai rare, odometrele mecanice sunt cel mai ușor de modificat, în realitate, a fost suficient să găsiți cablul contorului, deconectați-l și conectați un burghiu la el pentru a-l face să se întoarcă cu susul în jos și să ridice sau să scadă kilometrajul Toyota Yaris.

  .

 • Resetați odometrul electronic la zero pe Toyota Yaris;

  În cele din urmă, odometrele electronice de bază, care erau destinate să lupte eficient împotriva fraudei, nu sunt mai invulnerabile decât cele mecanice. De fapt, folosind priza de diagnosticare a Toyota Yaris, este posibil să resetați contorul de parcurs al Toyota Yaris , cu ajutorul unui computer și software este posibil să modifici datele de kilometraj afișate pe tabloul de bord.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Toyota Yaris 2, ce să faci?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Toyota Yaris, aruncați o privire la categoria Toyota Yaris.

Legătura cu publicația principală