Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să porniți un Volkswagen Transporter?

Vehiculele recente au un număr tot mai mare de funcționalități și, deși ne oferă mult confort, multe dintre ele nu sunt întotdeauna ușor de utilizat. Indiferent că ați închiriat o mașină, ați fost împrumutat sau doar ați cumpărat un Volkswagen Transporter, în funcție de funcționalitățile acestuia, poate fi complicat de înțeles cum se pornește un Volkswagen Transporter? Chiar dacă acest act esențial de a conduce o mașină poate părea evident pentru mulți dintre voi, în funcție de opțiuni și de anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin de bază să faceți acest lucru. Pe această pagină web vom explica diferitele metode de a porni un Volkswagen Transporter cu cheia, apoi, într-o a doua secțiune, cum să porniți un Volkswagen Transporter cu un card și să încheiem, fără a folosi cheia.

Cum pornesc un Volkswagen Transporter cu cheie?

Așa că începem articolul nostru care este conceput pentru a vă învăța cum să porniți un Volkswagen Transporter, care este echipat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți mai jos diferitele măsuri care trebuie efectuate porniți motorul Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră:

 • Determinați poziția neimanului (gaura în care este introdusă cheia), este aproape întotdeauna pe partea dreaptă a volanului, pe bord. Dacă volanul tău este blocat, nu ezita să răsfoiești articolul nostru despre volanul blocat pe Volkswagen Transporter care este blocat pentru a afla cum să-l deblochezi.
 • Introduceți cheia în aceasta.
 • Verificați dacă sunteți în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până simțiți că ați trecut de prima crestătură.
 • Verifică pe tabloul de bord dacă luminile portocalii se sting, dacă nu știi ce indică ele nu ezita să răsfoiești articolul nostru despre luminile portocalii de pe Volkswagen Transporter pentru a afla explicația acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în opritor până pornește Volkswagen Transporter (nu lăsa demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde sau riști să-l rănești, dacă mașina nu pornește, lasă-l să revină câteva zeci de secunde înainte de un nou test)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Volkswagen Transporter,
Weiterlesen:
Becul de ulei Volkswagen Transporter 5 care rămâne aprins

Cum să porniți un Volkswagen Transporter cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum se pornește motorul unui Volkswagen Transporter cu cheie sau vă va explica cum să o faceți pentru un Volkswagen Transporter echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Metoda este în continuare cam aceeași, așa că nu ezitați să reveniți la partea anterioară pentru a avea detalii despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a porni Volkswagen Transporter cu un card:

 • În funcție de an și de serie, este posibil să fie necesar sau nu să puneți cardul într-un slot dedicat, să verificați pe tabloul de bord dacă Volkswagen Transporter este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu sau îl puteți păstra pe tine sau oriunde în cabină.
 • Găsiți butonul „start”., care în cele mai multe cazuri este situat la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este situat în majoritatea cazurilor pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „pornire” o dată pentru a porni contactul Volkswagen Transporter

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Volkswagen Transporter-ul

.

Cum pornesc un Volkswagen Transporter fără cheie?

Și pentru a încheia, vom descoperi, cum se pornește un Volkswagen Transporter fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, asta ar putea părea evident. Chiar și așa, trebuie să știi că, dacă Volkswagen Transporter-ul tău este mai nou decât mijlocul anilor 90, va fi dificil să-l pornești fără cheie din cauza tuturor dispozitivelor de securitate prezente pe el. Desigur, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată tehnica la care trebuie să adere:

 • Scoateți capacul care acoperă volanul dumneavoastră și găsiți printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care se referă la motorul/bateria/demarorul dumneavoastră (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le reciproc și separați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul procedurii). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l prompt cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Volkswagen Transporter).
Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Transporter 4?

Acolo, ai învățat toate modalitățile porniți un Volkswagen Transporter.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector