Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să pornești un Volkswagen Touran?

Vehiculele contemporane au un număr din ce în ce mai mare de dotări și, în ciuda faptului că ne aduc mult confort, multe dintre ele nu sunt întotdeauna ușor de operat. Nu contează dacă ai închiriat o mașină, ti s-a împrumutat una sau doar ai cumpărat un Volkswagen Touran, în funcție de caracteristicile sale, poate fi dificil de înțeles cum pornesc un Volkswagen Touran? Chiar dacă acest act imperativ de a conduce o mașină poate părea evident pentru mulți dintre voi, determinat de opțiunile și anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin elementar să faceți acest lucru. Astăzi vă vom învăța diferitele metode de a porni un Volkswagen Touran cu cheia, apoi, într-un al doilea pas, cum să porniți un Volkswagen Touran cu card și să terminați, fără a folosi cheia.

Cum se pornește un Volkswagen Touran cu cheie?

Așa că începem articolul nostru care este conceput pentru a vă arăta cum să porniți un Volkswagen Touran, care este dotat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți mai jos diferitele linii directoare care trebuie respectate porniți motorul Volkswagen Touran:

 • Identificați locația neimanului (gaura în care este introdusă cheia), se află cel mai frecvent în partea dreaptă a volanului tău, pe planșa de bord. Dacă volanul tău este blocat, nu ezita să răsfoiești articolul nostru despre volanul blocat pe Volkswagen Touran care este blocat pentru a descoperi cum să-l deblochezi.
 • Introduceți cheia în aceasta.
 • Verificați dacă sunteți în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până când simțiți că ați depășit prima crestătură.
 • Verificați pe tabloul de bord că luminile portocalii se sting, dacă nu știți ce sugerează ele nu ezitați să răsfoiți articolul nostru despre luminile portocalii pe Volkswagen Touran pentru a afla motivul acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în oprire până când pornește Volkswagen Touran (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde sau riscați să îl deteriorați, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se odihnească câteva zeci de secunde înainte de un nou test)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Volkswagen Touran,
Weiterlesen:
Volkswagen Touran 2 care accelerează singur

Cum să porniți un Volkswagen Touran cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum se pornește motorul unui Volkswagen Touran cu cheie sau vă va arăta cum să o faceți pentru un Volkswagen Touran echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Procesul rămâne aproximativ la fel, așa că nu fi reticent să te întorci la partea anterioară pentru a avea detalii despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos acțiunile de care trebuie să respectați pentru a porni Volkswagen Touran cu un card:

 • În funcție de an și serie, este posibil să fie nevoie sau nu să introduci cardul într-un slot dedicat, verifică pe tabloul de bord dacă Volkswagen Touran este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu sau îl puteți păstra pe tine sau oriunde în cabină.
 • Găsiți butonul „start”., care este plasat în mod obișnuit la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este amplasat în mod obișnuit pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Volkswagen Touran

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Volkswagen Touran

.

Cum pornesc un Volkswagen Touran fără cheie?

Și pentru a termina, vom descoperi, cum se pornește un Volkswagen Touran fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, asta ar putea părea logic. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă Volkswagen Touran este mai recent decât mijlocul anilor 90, va fi dificil să îl porniți fără cheie din cauza tuturor sistemelor de securitate prezente pe el. Evident, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată procesul la care trebuie să adere:

 • Scoateți capacul care acoperă volanul dumneavoastră și plasați printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care privește motorul/bateria/demarorul (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le împreună și separați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul funcționării). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l rapid cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Volkswagen Touran).
Weiterlesen:
Volkswagen Touran care accelerează singur

Acolo, ai descoperit toate căile porniți un Volkswagen Touran.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector