Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să pornești un Volkswagen Amarok?

Mașinile contemporane au un număr tot mai mare de funcționalități și, deși ne oferă mult confort, multe dintre ele nu sunt tot timpul ușor de utilizat. Nu contează dacă ai închiriat o mașină, ti s-a împrumutat una sau doar ai cumpărat un Volkswagen Amarok, în funcție de funcționalitățile sale, poate fi greu de știut cu exactitate cum pornesc un Volkswagen Amarok? Chiar dacă acest act fundamental de a conduce o mașină poate părea evident pentru mulți dintre voi, în funcție de opțiuni și de anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin de bază să faceți acest lucru. Astăzi vă vom învăța mai multe proceduri pentru a porni un Volkswagen Amarok cu cheia, apoi, într-un al doilea pas, cum să porniți un Volkswagen Amarok cu un card și, în final, fără a folosi cheia.

Cum să pornești un Volkswagen Amarok cu cheie?

Așa că începem articolul nostru care își propune să te învețe cum să porniți un Volkswagen Amarok, care este echipat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți mai jos diferitele măsuri care trebuie efectuate porniți motorul Volkswagen Amarok:

 • Distingeți locația neimanului (gaura în care este introdusă cheia), se află în majoritatea cazurilor în partea dreaptă a volanului, pe bord. Dacă volanul tău este blocat, nu ezita să citești articolul nostru despre volanul blocat pe Volkswagen Amarok care este blocat pentru a afla cum să-l deblochezi.
 • Introduceți cheia în aceasta.
 • Verificați dacă vă aflați în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până când simțiți că ați depășit prima crestătură.
 • Verifică pe tabloul de bord dacă luminile portocalii dispar, dacă nu știi ce indică ele nu ezita să citești articolul nostru despre luminile portocalii pe Volkswagen Amarok pentru a afla motivul acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în oprire până când pornește Volkswagen Amarok (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde sau riscați să îl răniți, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să-și revină câteva zeci de secunde înainte de o nouă testare)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Volkswagen Amarok,
Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Amarok?

Cum să porniți un Volkswagen Amarok cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum se pornește motorul unui Volkswagen Amarok cu cheie sau vă va demonstra cum să faceți acest lucru pentru un Volkswagen Amarok echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Procesul este aproape același, așa că nu fi reticent să te întorci la secțiunea anterioară pentru a avea informații despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a porni Volkswagen Amarok cu un card:

 • În funcție de an și de serie, este posibil să fie necesar sau nu să puneți cardul într-un anumit slot, verificați pe tabloul de bord dacă Volkswagen Amarok este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu sau îl puteți păstra pe tine sau oriunde în cabină.
 • Găsiți butonul „start”., care se bazează în mod obișnuit la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este situat în mod obișnuit pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Volkswagen Amarok

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Volkswagen Amarok

.

Cum pornesc un Volkswagen Amarok fără cheie?

Și, în sfârșit, vom descoperi, cum se pornește un Volkswagen Amarok fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, acest lucru poate părea evident. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă Volkswagen Amarok este mai modern decât mijlocul anilor 90, va fi dificil să îl porniți fără cheie din cauza tuturor gadgeturilor de securitate prezente pe el. Desigur, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată procedura de urmat:

 • Scoateți capacul care acoperă volanul dumneavoastră și găsiți printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care se referă la motorul/bateria/demarorul dumneavoastră (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Dezlipiți, conectați-le împreună și izolați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul funcționării). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l prompt cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Volkswagen Amarok).
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Amarok?

Acolo, ai descoperit toate metodele de a porniți un Volkswagen Amarok.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Amarok, aruncați o privire la categoria Volkswagen Amarok.

Legătura cu publicația principală