Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să pornești un Land Rover Range Rover Sport?

Mașinile recente au din ce în ce mai multe opțiuni și, cu toate acestea, ne aduc mult confort, multe dintre ele nu sunt întotdeauna convenabile de utilizat. Dacă ați închiriat o mașină, ați fost împrumutat sau doar ați cumpărat un Land Rover Range Rover Sport, în funcție de opțiunile sale, poate fi greu de înțeles cum să pornești un Land Rover Range Rover Sport? Chiar dacă acest act fundamental de a conduce o mașină poate părea evident pentru majoritatea dintre voi, determinat de opțiunile și anul de producție al mașinii dumneavoastră, va fi mai mult sau mai puțin simplu să faceți acest lucru. Pe această pagină web vă vom arăta mai multe proceduri pentru a porni un Land Rover Range Rover Sport cu cheia, apoi, într-un al doilea pas, cum să porniți un Land Rover Range Rover Sport cu un card și, în sfârșit, fără a utiliza cheie.

Cum să porniți un Land Rover Range Rover Sport cu cheie?

Așa că începem pagina noastră de conținut care își propune să vă învețe cum să porniți un Land Rover Range Rover Sport, care este furnizat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți mai jos diferitele linii directoare care trebuie respectate porniți motorul Land Rover Range Rover Sport:

 • Găsiți poziția neimanului (gaura în care este introdusă cheia), este cel mai frecvent pe partea dreaptă a volanului tău, pe bord. Dacă volanul tău este blocat, nu ezita să răsfoiești pagina noastră de conținut pe volanul blocat pe Land Rover Range Rover Sport care este blocat pentru a afla cum să-l deblochezi.
 • Pune cheia în aceasta.
 • Verificați dacă vă aflați în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până simțiți că ați trecut de prima crestătură.
 • Verificați pe tabloul de bord că luminile portocalii se sting, dacă nu știți ce vă sugerează nu ezitați să răsfoiți pagina noastră de conținut despre lumini portocalii de pe Land Rover Range Rover Sport pentru a afla explicația acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în opritor până când Land Rover Range Rover Sport pornește (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde sau riscați să îl răniți, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se răcească jos cu câteva zeci de secunde înainte de o nouă testare)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Land Rover Range Rover Sport,
Weiterlesen:
Land Rover Range Rover Sport meu trage spre dreapta, ce să fac?

Cum să porniți un Land Rover Range Rover Sport cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum să porniți motorul unui Land Rover Range Rover Sport cu cheie sau vă va explica cum să o faceți pentru un Land Rover Range Rover Sport echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Metoda este aproximativ aceeași, așa că nu ezitați să reveniți la partea anterioară pentru a obține informații despre fiecare dintre pașii de făcut. Descoperiți mai jos pașii de urmat pentru a porni Land Rover Range Rover Sport cu un card:

 • În funcție de an și serie, s-ar putea să fie nevoie sau nu să introduci cardul într-un slot dedicat, verifică pe tabloul de bord dacă Land Rover Range Rover Sport este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu sau îl puteți păstra pe tine sau oriunde în cabină.
 • Descoperiți butonul „start”., care se afla in general la inaltimea volanului aproape de locatia clasica neiman, in rest este amplasata in general pe consola centrala.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Land Rover Range Rover Sport

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Land Rover Range Rover Sport

.

Cum pornesc un Land Rover Range Rover Sport fără cheie?

Și, în sfârșit, vom afla, cum să pornești un Land Rover Range Rover Sport fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, asta ar putea părea evident. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă Land Rover Range Rover Sport este mai nou decât mijlocul anilor 90, va fi dificil să îl porniți fără cheie din cauza tuturor echipamentelor de securitate prezente pe el. După cum era de așteptat, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată metoda de urmat:

 • Scoateți capacul care acoperă volanul dumneavoastră și localizați printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care se referă la motorul/bateria/demarorul dumneavoastră (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le împreună și separați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul funcționării). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l rapid cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Land Rover Range Rover Sport).
Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Land Rover Range Rover din interior?

Acolo, ați descoperit toate opțiunile pentru porniți un Land Rover Range Rover Sport.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Land Rover Range Rover Sport, nu ezitați să consultați categoria noastră Land Rover Range Rover Sport.

Legătura cu publicația principală