Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să pornești o Dacia Duster?

Vehiculele recente au din ce în ce mai multe funcționalități și, în ciuda faptului că ne oferă mult confort, unele dintre ele nu sunt tot timpul simplu de utilizat. Nu contează dacă ai închiriat o mașină, ti s-a împrumutat una sau doar ai cumpărat o Dacia Duster, în funcție de funcționalitățile acesteia, poate fi dificil să știi exact cum pornesc o Dacia Duster? Chiar dacă acest act esențial de a conduce o mașină poate părea evident pentru majoritatea dintre voi, în funcție de opțiuni și de anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin simplu să faceți acest lucru. Pe această pagină web vom explica diferitele proceduri pentru a porni o Dacia Duster cu cheia, apoi, într-o a doua secțiune, cum să porniți o Dacia Duster cu un card și să finalizați, fără a folosi cheia.

Cum se pornește o Dacia Duster cu cheie?

Așa că începem conținutul articolului nostru care este menit să vă arate cum să porniți o Dacia Duster, care este echipată cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți sub diferiții pași care trebuie îndepliniți porniți motorul Daciei dumneavoastră Duster:

 • Identificați locația neimanului (gaura în care este introdusă cheia), se află în majoritatea cazurilor în partea dreaptă a volanului, pe tabloul de bord. Dacă volanul tău este blocat, nu ezita să consulți conținutul articolului nostru despre volanul blocat pe Dacia Duster care este blocat pentru a afla cum să-l deblochezi.
 • Pune cheia în aceasta.
 • Verificați dacă vă aflați în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până simțiți că ați trecut de prima crestătură.
 • Verifică pe tabloul de bord că luminile portocalii se sting, dacă nu știi ce sugerează nu ezita să consulți conținutul articolului nostru despre luminile portocalii pe Dacia Duster pentru a afla motivul acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în opritor până când Dacia Duster pornește (nu lăsa demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde sau riști să-l strici, dacă mașina nu pornește, lasă-l să-și revină câteva zeci de secunde înainte de un nou test)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Dacia Duster,
Weiterlesen:
Ștergătorul blocat pe Dacia Duster 2

Cum se pornește o Dacia Duster cu cheia?

După ce a descoperit cum se pornește motorul unei Dacia Duster cu cheie sau vă va explica cum se face pentru o Dacia Duster echipată cu card de cheie și nu cu cheie. Tehnica este mai mult sau mai puțin asemănătoare, așa că nu ezitați să reveniți la partea anterioară pentru a avea informații despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos instrucțiunile de care trebuie să respectați pentru a vă porni Dacia Duster cu un card:

 • În funcție de an și de serie, este posibil să fie nevoie sau nu să introduceți cardul într-un anumit slot, verificați pe tabloul de bord dacă Dacia Duster este echipată cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu sau îl puteți păstra pe tine sau oriunde în cabină.
 • Descoperiți butonul „start”., care este de obicei plasat la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este poziționat în mod obișnuit pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Dacia Duster

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Dacia Duster

.

Cum pornesc o Dacia Duster fără cheie?

Și pentru a termina, vom descoperi, cum se pornește o Dacia Duster fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, acest lucru ar putea părea evident. Chiar și așa, trebuie să știi că dacă Dacia ta Duster este mai recentă decât mijlocul anilor 90 va fi dificil să o pornești fără cheie din cauza tuturor dispozitivelor de securitate prezente pe ea. Evident, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată procesul de efectuat:

 • Scoateți capacul care acoperă volanul dumneavoastră și localizați printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care se referă la motorul/bateria/demarorul dumneavoastră (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le împreună și separați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul procesului). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l prompt cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Dacia Duster).
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Dacia Duster 2?

Acolo, ați învățat toate soluțiile porniți o Dacia Duster.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Dacia Duster, aruncați o privire la categoria Dacia Duster.

Legătura cu publicația principală