Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să pliați scaunul din față pe Tesla Model 3?

Poate că sunteți noul proprietar al unui Tesla Model 3, ați primit unul împrumutat sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate detaliile acestei mașini. Acesta este în mod specific subiectul conținutului acestui articol, vă vom ajuta să realizați o procedură comună, dar importantă pe mașinile cu 3 uși pentru a putea călători cu mai mult de 2 pasageri. De aceea o să vă explicăm cum să pliezi un scaun din față pe un Tesla Model 3, pentru asta, în primul rând, vom compara diferitele setări ale scaunului din față al mașinii dvs. și, într-o a doua etapă, diferitele metode de rabatare a scaunului din față al unui Tesla Model 3..

Diferitele setări de configurare a scaunelor din față ale unui Tesla Model 3

Pentru început, vom începe conținutul articolului nostru prezentând diferitele ajustări existente pe scaunul din față al unui Tesla Model 3. De fapt, indiferent dacă doriți sau nu să pliați unul dintre scaunele din față pe mașină, trebuie să știți că, în funcție de pe modelul mașinii tale și pachetele sale vei avea acces la diferite setări, iată majoritatea setărilor pe care le poți găsi pe Tesla Model 3:

  • Ajustare simplă și fundamentală pentru a conduce fără riscuri, această setări de configurare a scaunului din față al modelului tău Tesla Model 3 vă permite să modificați distanța dintre scaun și pedale pentru a se potrivi cu dimensiunea picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o vedere mai bună a drumului, pentru persoanele mici de obicei ridicăm scaunul, iar pentru persoanele mari să-l coboare.
  • În cele din urmă, ultima configurație „clasică” este înclinarea scaunului, pentru a nu fi indus în eroare cu comanda de rabatare a scaunului unui Tesla Model 3, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți poziția ideală de condus. fără a obosi să ajungă la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele pachete interioare, veti putea schimba si suportul lombar oferit de scaun prin apasarea in jos a spatarului, o reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Tesla Model 3

Cum rabatiți scaunul din față de la un Tesla Model 3?

După identificarea tuturor setărilor scaunului, acum vă vom ajuta să faceți acest lucru rabatați scaunul din față al modelului dvs. Tesla 3. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși de pe mașina dvs., procedura nu va fi aceeași. Indiferent dacă doriți să pliați un scaun din față pentru a încăpea un pasager pe un Tesla Model 3 cu 3 uși sau dacă doriți să-l rabatați pentru a livra obiecte voluminoase pe un Tesla Model 5 cu 3 uși, nu va fi același proces , iată diferitele proceduri pentru a o face

Rabatați scaunul din față al unui Tesla Model 3 cu 3 uși.

După cum v-am sfătuit anterior, fie că este vorba de a aduce un pasager pe bancheta din spate sau de a transporta lucruri voluminoase, știind cum să rabatați scaunul din față de pe Tesla Model 3 e folositor. Această tehnică este destul de comună și în funcție de anul Tesla Model 3, pârghia pentru rabatarea scaunului din față poate fi în locuri diferite, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului în general în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Activarea acestei pârghii va plia complet în jos spătarul scaunului din față al Tesla Model 3 și va elibera scaunul din locația sa pe șină care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. în partea din spate.

Rabatarea scaunului din față al unui Tesla Model 5 cu 3 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Tesla Model 3 cu 5 uși, procesul nu este asemănător deoarece, întrucât nu este conceput pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceeași funcționalitate despre care tocmai am vorbit mai devreme. Plierea scaunului din față al unui Tesla Model 5 cu 3 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați mărfuri voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Dacă nu aveți suficient volum și doriți să pliați bancheta din spate a lui Tesla Model 3, nu ezitați să citiți conținutul articolului nostru dedicat acestei proceduri.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Tesla Model 3, ce pot face?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Tesla Model 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Tesla Model 3.

Legătura cu publicația principală