Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Transporter?

Suntem obișnuiți să vă însoțim în micile probleme legate de utilizarea mașinii dumneavoastră. În prezent, vom verifica o problemă care poate părea nesemnificativă, dar care se dovedește destul de repede a fi deranjantă dacă nu este remediată. Într-adevăr, te vom ajuta să știi cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Transporter? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără energie electrică cardul tău va fi inutil. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să schimbi bateria cardului Volkswagen Transporter-ului tău?și, în sfârșit, care este bateria care se potrivește cu cardul Volkswagen Transporter-ului tău.

Cum funcționează cardul cheie al Volkswagen Transporter-ului tău?

Înainte de a descrie cum să schimbați bateriile cardului dumneavoastră hands-free Volkswagen Transporter, vom rezuma destul de rapid modul în care funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut probleme în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, mărcile de mașini se uită la această dificultate. Odată cu apariția noilor sisteme wireless, problemele cheie vor deveni destul de repede un lucru din istorie! Vă vom demonstra acum caracteristicile produsului și funcționarea cardului dvs. cheie pentru mașină:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/transmițătoarele sunt prezente pe mașină și pe card, astfel încât ambele să se poată conecta.
 • Vă permite să deschideți Volkswagen Transporter pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este lângă mașina dvs.

  .

 • Există două versiuni de card-cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca o încuietoare centralizată cu ajutorul unui buton, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Pe card există o cheie de rezervă, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți Volkswagen Transporter dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Transporter 5?

Cum înlocuiesc bateria cardului Volkswagen Transporter-ul meu?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult în acest articol, cum se schimbă bateria cardului de cheie a unui Volkswagen Transporter? Efectiv, această tehnologie fără fir necesită energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului dvs. sunt descărcate, nu veți putea deschide wireless portierele mașinii dvs., dar cu ajutorul cheii fizice integrate o puteți face manual. In ceea ce priveste aprindere, tot ce trebuie sa faci este sa pui cardul in slotul prevazut in acest scop, chiar si fara baterie, acesta are un cip care permite pornirea masinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului în Volkswagen Transporter:

 • Apăsați butonul din partea de jos și scoateți cheia de urgență în același timp.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Utilizați un obiect subțire pentru a scoate bateria uzată de pe card

  .

 • Puneți noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa imediat, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce tip de baterie să cumpăr pentru cardul Volkswagen Transporter-ului meu?

  În cele din urmă, pentru a încheia scurta noastră postare, vă vom ajuta alege tipul de baterie al cardului Volkswagen Transporter-ul tău. Toate arată foarte asemănătoare și nu este întotdeauna ușor să o alegeți pe cea potrivită. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, în ceea ce privește numărul bateriei în funcție de anul Volkswagen Transporter, acesta poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat la Volkswagen Transporter, ce pot face?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector