Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Transporter 6?

Suntem obișnuiți să vă însoțim în micile probleme legate de utilizarea mașinii dumneavoastră. Astăzi, vom vedea o problemă care poate părea minoră, dar care se dovedește destul de repede a fi deranjantă dacă nu este reparată. Într-adevăr, te vom ajuta să știi cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Transporter 6? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără putere cardul tău va fi inutil. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să schimbi bateria cardului Volkswagen Transporter 6?și, în sfârșit, care este bateria care corespunde cardului Volkswagen Transporter 6.

Cum funcționează cardul de cheie al Volkswagen Transporter 6?

Înainte de a demonstra cum să schimbați bateriile cardului dumneavoastră hands-free Volkswagen Transporter 6, vă vom ilustra destul de rapid cum funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut probleme în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, mărcile de mașini se uită la această dificultate. Odată cu apariția noilor tehnologii wireless, problemele cheie vor deveni destul de repede un lucru din trecut! Vă vom prezenta acum caracteristicile produsului și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/emițătoarele sunt prezente pe mașină și pe card, astfel încât ambele să poată comunica între ele.
 • Vă permite să deschideți Volkswagen Transporter 6 pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este lângă mașina dvs.

  .

 • Există două tipuri de card-cheie, unul care permite deschiderea și închiderea ca o încuietoare centralizată cu ajutorul unui buton, iar celălalt care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Există o cheie de rezervă în card, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți Volkswagen Transporter 6 dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Transporter?

Cum schimb bateria cardului Volkswagen Transporter 6?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest conținut, cum se schimbă bateria cardului la un Volkswagen Transporter 6? Efectiv, această tehnologie fără fir are nevoie de energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt descărcate, nu vei putea deschide wireless portierele mașinii tale, dar cu ajutorul cheii fizice incluse o poți face manual. În ceea ce privește aprinderea, tot ce trebuie să faci este să introduci cardul în slotul inclus în acest scop, chiar și fără baterie, are un cip care permite pornirea mașinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului în Volkswagen Transporter 6:

 • Apăsați butonul din partea de jos și trageți simultan cheia de urgență.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Folosiți un lucru subțire pentru a scoate bateria descărcată de pe card

  .

 • Instalați noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa imediat, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce tip de baterie să folosesc pentru cardul Volkswagen Transporter 6?

  În cele din urmă, pentru a încheia conținutul articolului nostru, vă vom ajuta selectați tipul bateriei cardului pentru Volkswagen Transporter 6. Toate arată foarte identice și nu este întotdeauna ușor să-l alegi pe cel potrivit. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, în ceea ce privește numărul bateriei în funcție de anul Volkswagen Transporter 6, acesta poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Transporter 5?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector