Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Transporter 4?

Suntem obișnuiți să vă însoțim în micile probleme legate de utilizarea mașinii dumneavoastră. În acest articol, vom descoperi o problemă care poate părea minoră, dar care se dovedește imediat a fi enervantă dacă nu este reparată. Într-adevăr, vă vom sprijini să știți cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Transporter 4? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără energie electrică cardul tău va fi inutil. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să înlocuiți bateria cardului Volkswagen Transporter 4?și, în sfârșit, care este bateria care se potrivește cu cardul Volkswagen Transporter 4.

Cum funcționează cardul de cheie al Volkswagen Transporter 4?

Înainte de a demonstra cum să înlocuiți bateriile cardului dumneavoastră hands-free Volkswagen Transporter 4, vom rezuma rapid modul în care funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut probleme în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, mărcile de mașini se ocupă de această problemă. Odată cu apariția noilor tehnologii wireless, problemele cheie vor deveni rapid un lucru din trecut! Vă vom dezvălui acum caracteristicile produsului și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/emițătoarele sunt prezente pe mașină și pe card, astfel încât ambele să poată comunica între ele.
 • Vă permite să deschideți Volkswagen Transporter 4 pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este în imediata apropiere a mașinii dvs.

  .

 • Există două versiuni de card-cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca un mecanism de închidere centralizată cu sprijinul unui buton, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Există o cheie de rezervă în card, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți Volkswagen Transporter 4 dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 6 trage spre dreapta, ce să fac?

Cum schimb bateria cardului Volkswagen Transporter 4?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest document, cum să înlocuiți bateria cardului de cheie a unui Volkswagen Transporter 4? Efectiv, această tehnologie fără fir necesită energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt lipsite de viață, nu vei putea deschide wireless portierele mașinii tale, dar cu ajutorul cheii fizice integrate o poți face fizic. În ceea ce privește aprinderea, tot ce trebuie să faci este să introduci cardul în slotul prevăzut în acest scop, chiar și fără baterie, acesta are un cip care permite pornirea mașinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului în Volkswagen Transporter 4:

 • Apăsați butonul din partea de jos și trageți simultan cheia de urgență.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Utilizați un lucru subțire pentru a scoate bateria descărcată de pe card

  .

 • Instalați noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa instantaneu, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce tip de baterie să cumpăr pentru cardul Volkswagen Transporter 4?

  În cele din urmă, pentru a finaliza scurta noastră postare, vă vom sprijini alegeți tipul bateriei cardului pentru Volkswagen Transporter 4. Toate arată foarte echivalent și nu este întotdeauna ușor să alegeți cel potrivit. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, raportat la numărul bateriei în funcție de anul Volkswagen Transporter 4, acesta poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Volkswagen Transporter 4?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector