Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Touran?

Am dedicat acest site pentru a vă ajuta să rezolvați micile probleme cu care vă puteți confrunta cu mașina dvs. În prezent, vom arunca o privire asupra unei probleme care poate părea nesemnificativă, dar care se dovedește prompt a fi enervantă dacă nu este corectată. Într-adevăr, vă vom sprijini să știți cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Touran? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără energie electrică cardul dvs. va fi ineficient. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să înlocuiți bateria cardului Volkswagen Touran?și, în sfârșit, care este bateria care corespunde cardului Volkswagen Touran.

Cum funcționează cardul de cheie al Volkswagen Touran?

Înainte de a vă învăța cum să înlocuiți bateriile cardului dumneavoastră hands-free Volkswagen Touran, vă vom descrie rapid cum funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut probleme în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, mărcile de mașini se uită la această problemă. Odată cu apariția noilor tehnologii wireless, problemele cheie vor deveni rapid un lucru din trecut! Vă vom prezenta acum caracteristicile și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/emițătoarele sunt prezente pe autovehicul și pe card, astfel încât ambele să se poată conecta.
 • Vă permite să deschideți Volkswagen Touran pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este în imediata apropiere a mașinii dvs.

  .

 • Există două versiuni de card-cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca un mecanism de închidere centralizată cu sprijinul unui buton de apăsare, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Pe card există o cheie de rezervă, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți Volkswagen Touran dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Touran, ce să faci?

Cum schimb bateria cardului Volkswagen Touran?

În această parte, vom continua cu partea care vă interesează cel mai mult în conținutul acestui articol, cum să înlocuiți bateria cardului de cheie a unui Volkswagen Touran? Efectiv, această tehnologie fără fir are nevoie de energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt lipsite de viață, nu vei putea deschide fără fir ușile autovehiculului tău, dar cu ajutorul cheii fizice integrate o poți face manual. În ceea ce privește aprinderea, tot ce trebuie să faci este să pui cardul în slotul inclus în acest scop, chiar și fără baterie, are un cip care permite pornirea mașinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului la Volkswagen Touran:

 • Apăsați butonul din partea de jos și trageți simultan cheia de urgență.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Folosiți un obiect subțire pentru a scoate bateria descărcată de pe card

  .

 • Instalați noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa imediat, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce tip de baterie să achiziționez pentru cardul Volkswagen Touran al meu?

  În cele din urmă, pentru a încheia conținutul articolului nostru, vă vom sprijini selectați tipul de baterie al cardului Volkswagen Touran. Toate arată foarte asemănătoare și nu este întotdeauna ușor să-l alegi pe cel potrivit. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, raportat la numărul bateriei în funcție de anul Volkswagen Touran, poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Lampa cheie pe Volkswagen Touran 3 rămâne aprinsă
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector