Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Touran 2?

Suntem obișnuiți să vă însoțim în micile probleme legate de utilizarea mașinii dumneavoastră. Astăzi, vom verifica o problemă care poate părea neimportantă, dar care se dovedește destul de repede a fi enervantă dacă nu este reparată. Într-adevăr, te vom ajuta să știi cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Touran 2? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără alimentare cardul dvs. va fi ineficient. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să înlocuiți bateria cardului Volkswagen Touran 2?și, în sfârșit, care este bateria care corespunde cardului Volkswagen Touran 2.

Cum funcționează cardul de cheie al Volkswagen Touran 2?

Înainte de a vă învăța cum să înlocuiți bateriile cardului dumneavoastră hands-free Volkswagen Touran 2, vă vom explica cu promptitudine cum funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut probleme în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, producătorii de mașini se uită la această dificultate. Odată cu apariția noilor tehnologii fără fir, problemele cheie vor deveni imediat un lucru din trecut! Vă vom arăta acum caracteristicile și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/transmițătoarele sunt prezente pe mașină și pe card, astfel încât ambele să se poată conecta.
 • Vă permite să deschideți Volkswagen Touran 2 pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este aproape de mașină.

  .

 • Există două versiuni de card-cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca un mecanism de închidere centralizată cu ajutorul unui buton, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Există o cheie de rezervă în card, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți Volkswagen Touran 2 dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Ecranul tactil al Volkswagen Touran 3 nu merge

Cum schimb bateria cardului Volkswagen Touran 2?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din conținutul acestui articol, cum să înlocuiți bateria cardului de cheie a unui Volkswagen Touran 2? Efectiv, această tehnologie fără fir are nevoie de energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt lipsite de viață, nu vei putea deschide wireless ușile mașinii tale, dar cu ajutorul cheii fizice integrate o poți face manual. În ceea ce privește aprinderea, tot ce trebuie să faci este să introduci cardul în slotul inclus în acest scop, chiar și fără baterie, are un cip care permite pornirea mașinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului în Volkswagen Touran 2:

 • Apăsați butonul din partea de jos și trageți simultan cheia de urgență.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Utilizați un lucru subțire pentru a scoate bateria descărcată de pe card

  .

 • Instalați noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa instantaneu, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce tip de baterie să achiziționez pentru cardul Volkswagen Touran 2?

  În cele din urmă, pentru a încheia conținutul articolului nostru, vă vom ajuta alegeți tipul bateriei cardului pentru Volkswagen Touran 2. Toate arată foarte echivalent și nu este întotdeauna ușor să o alegeți pe cea potrivită. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, în ceea ce privește numărul bateriei în funcție de anul Volkswagen Touran 2, acesta poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Unde este demarorul la Volkswagen Touran?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector