Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Passat 7?

Am dedicat acest site pentru a vă ajuta să rezolvați micile probleme cu care vă puteți confrunta cu mașina dvs. În acest articol, vom vedea o problemă care poate părea minoră, dar care se dovedește rapid a fi frustrantă dacă nu este rezolvată. De fapt, te vom ajuta să știi cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Passat 7? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără putere cardul dvs. va fi ineficient. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să schimbi bateria cardului Volkswagen Passat 7?și, în cele din urmă, care este bateria care se potrivește cu cardul Volkswagen Passat 7.

Cum funcționează cardul de cheie al Volkswagen Passat 7?

Înainte de a descrie cum să schimbați bateriile cardului dumneavoastră hands-free Volkswagen Passat 7, vă vom explica cu promptitudine cum funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut dificultăți în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, producătorii de mașini se ocupă de această problemă. Odată cu apariția noilor tehnologii fără fir, problemele cheie vor deveni imediat un lucru din trecut! Vă vom prezenta acum caracteristicile produsului și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/emițătoarele sunt prezente pe mașină și pe card, astfel încât ambele să poată comunica.
 • Vă permite să deschideți Volkswagen Passat 7 pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este lângă mașina dvs.

  .

 • Există două versiuni de card-cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca un mecanism de închidere centralizată cu ajutorul unui buton, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Pe card există o cheie de rezervă, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți Volkswagen Passat 7 dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Passat 7?

Cum înlocuiesc bateria cardului Volkswagen Passat 7?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din conținutul acestui articol, cum se schimbă bateria cardului la un Volkswagen Passat 7? Efectiv, această tehnologie fără fir necesită energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt descărcate, nu vei putea să deschizi fără fir ușile mașinii tale, dar cu ajutorul cheii fizice incluse o poți face manual. Referitor la aprindere, tot ce trebuie sa faci este sa bagi cardul in slotul prevazut in acest scop, chiar si fara baterie, are un cip care permite pornirea masinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului în Volkswagen Passat 7:

 • Apăsați butonul din partea de jos și trageți cheia de urgență în timp ce faceți acest lucru.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Utilizați un lucru subțire pentru a scoate bateria uzată de pe card

  .

 • Puneți noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa instantaneu, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce categorie de baterie să achiziționez pentru cardul Volkswagen Passat 7?

  În cele din urmă, pentru a încheia conținutul articolului nostru, vă vom ajuta alege tipul bateriei cardului Volkswagen Passat 7. Toate arată foarte identice și nu este întotdeauna ușor să o alegeți pe cea potrivită. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, în ceea ce privește numărul bateriei în funcție de anul Volkswagen Passat 7, acesta poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Passat 7, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Passat 7.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Passat?
Legătura cu publicația principală