Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Coccinelle?

Suntem obișnuiți să vă însoțim în micile probleme legate de utilizarea mașinii dumneavoastră. În acest ghid, vom verifica o problemă care poate părea neimportantă, dar care se dovedește destul de repede a fi enervantă dacă nu este remediată. Într-adevăr, te vom ajuta să știi cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Coccinelle? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără putere cardul tău va fi inutil. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să înlocuiți bateria cardului Volkswagen Coccinelle?și, în cele din urmă, care este bateria care se potrivește cu cardul Volkswagen Coccinelle.

Cum funcționează cardul de cheie al Volkswagen Coccinelle?

Înainte de a explica cum să înlocuiți bateriile cardului dumneavoastră hands-free Volkswagen Coccinelle, vă vom descrie rapid cum funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut dificultăți în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, producătorii de mașini se uită la această dificultate. Odată cu apariția noilor soluții wireless, problemele cheie vor deveni rapid un lucru din trecut! Vă vom prezenta acum caracteristicile produsului și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/transmițătoarele sunt prezente pe mașină și pe card, astfel încât ambele să se poată conecta.
 • Vă permite să deschideți Volkswagen Coccinelle pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este aproape de mașină.

  .

 • Există două versiuni de card-cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca un mecanism de închidere centralizată cu ajutorul unui buton de apăsare, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Pe card există o cheie de rezervă, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți Volkswagen Coccinelle dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Coccinelle, ce pot face?

Cum înlocuiesc bateria cardului Volkswagen Coccinelle?

În această parte, vom trece la partea care vă interesează cel mai mult în acest articol, cum să înlocuiți bateria cardului de cheie a unui Volkswagen Coccinelle? Efectiv, această tehnologie fără fir necesită energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt descărcate, nu vei putea să deschizi wireless portierele mașinii tale, dar cu ajutorul cheii fizice integrate o poți face manual. Legat de aprindere, tot ce trebuie sa faci este sa bagi cardul in slotul prevazut in acest scop, chiar si fara baterie, are un cip care permite pornirea masinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului la Volkswagen Coccinelle:

 • Apăsați butonul din partea de jos și scoateți cheia de urgență în același timp.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Utilizați un obiect subțire pentru a scoate bateria uzată de pe card

  .

 • Puneți noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa imediat, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce categorie de baterie să achiziționez pentru cardul Volkswagen Coccinelle?

  În cele din urmă, pentru a încheia articolul nostru, vă vom ajuta alege tipul bateriei cardului Volkswagen Coccinelle. Toate arată foarte echivalent și nu este întotdeauna ușor să o alegeți pe cea potrivită. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, raportat la numărul bateriei în funcție de anul Volkswagen Coccinelle, poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Coccinelle, aruncați o privire la categoria Volkswagen Coccinelle.

Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare la Volkswagen Coccinelle?
Legătura cu publicația principală