Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Atlas?

Suntem obișnuiți să vă însoțim în micile probleme legate de utilizarea mașinii dumneavoastră. În prezent, vom descoperi o îngrijorare care poate părea minoră, dar care se dovedește rapid a fi enervantă dacă nu este corectată. Într-adevăr, te vom ajuta să știi cum îmi înlocuiesc bateria cardului Volkswagen Atlas? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără energie electrică cardul tău va fi inutil. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să schimbi bateria cardului Volkswagen Atlas?și, în cele din urmă, care este bateria care se potrivește cu cardul Volkswagen Atlas.

Cum funcționează cardul de cheie al Volkswagen Atlas?

Înainte de a vă învăța cum să schimbați bateriile cardului dumneavoastră hands-free Volkswagen Atlas, vă vom ilustra destul de rapid cum funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut dificultăți în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, furnizorii de mașini se uită la această problemă. Odată cu apariția noilor tehnologii wireless, problemele cheie vor deveni destul de repede un lucru din istorie! Vă vom prezenta acum caracteristicile produsului și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/emițătoarele sunt prezente pe autovehicul și pe card, astfel încât ambele să poată intercomunica.
 • Vă permite să deschideți Volkswagen Atlas pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este aproape de mașină.

  .

 • Există două versiuni de card-cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca un mecanism de închidere centralizată cu ajutorul unui buton de apăsare, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Pe card există o cheie de rezervă, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți Volkswagen Atlas dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Atlas, ce să faci?

Cum schimb bateria cardului Volkswagen Atlas?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest document, cum se schimbă bateria cardului de cheie a unui Volkswagen Atlas? Efectiv, această tehnologie fără fir necesită energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt lipsite de viață, nu vei putea deschide fără fir ușile autovehiculului tău, dar cu ajutorul cheii fizice integrate o poți face manual. In ceea ce priveste aprindere, tot ce trebuie sa faci este sa pui cardul in slotul prevazut in acest scop, chiar si fara baterie, are un cip care permite pornirea masinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului în Volkswagen Atlas:

 • Apăsați butonul din partea de jos și scoateți cheia de urgență în același timp.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Utilizați un lucru subțire pentru a scoate bateria uzată de pe card

  .

 • Puneți noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa automat, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce tip de baterie să achiziționez pentru cardul Volkswagen Atlas?

  În cele din urmă, pentru a finaliza conținutul articolului nostru, vă vom ajuta selectați tipul bateriei cardului pentru Volkswagen Atlas. Toate arată foarte echivalent și nu este întotdeauna ușor să-l alegi pe cel bun. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, în ceea ce privește numărul bateriei în funcție de anul Volkswagen Atlas, acesta poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Atlas, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Atlas.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil a rămas blocat pe Volkswagen Atlas, ce să fac?
Legătura cu publicația principală