Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu smart forfour?

Am dedicat acest site pentru a vă ajuta să rezolvați micile probleme cu care vă puteți confrunta cu mașina dvs. În acest articol, vom arunca o privire asupra unei probleme care poate părea minoră, dar care se dovedește imediat a fi enervantă dacă nu este reparată. Într-adevăr, vă vom sprijini să știți cum îmi înlocuiesc bateria smart forfour? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără energie electrică cardul dvs. va fi ineficient. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să înlocuiți bateria cardului smart forfour?și, în cele din urmă, care este bateria care se potrivește cu cardul smart forfour.

Cum funcționează cardul smart forfour?

Înainte de a descrie cum să înlocuiți bateriile de pe cardul dvs. hands-free smart forfour, vom descrie destul de rapid cum funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut probleme în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, producătorii de mașini se uită la această dificultate. Odată cu apariția noilor soluții wireless, problemele cheie vor deveni destul de repede un lucru din trecut! Vă vom demonstra acum caracteristicile și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/emițătoarele sunt prezente pe mașină și pe card, astfel încât ambele să poată comunica.
 • Vă permite să deschideți smart forfour pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este în imediata apropiere a mașinii dvs.

  .

 • Există două versiuni de card-cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca o încuietoare centralizată cu sprijinul unui buton, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Există o cheie de rezervă în card, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți smart forfour dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare la smart fortwo?

Cum schimb bateria cardului smart forfour-ului meu?

În această parte, vom trece la partea care vă interesează cel mai mult în acest articol, cum să înlocuiți bateria cardului de cheie a unui smart forfour? Efectiv, această tehnologie fără fir are nevoie de energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt descărcate, nu vei putea deschide wireless ușile mașinii tale, dar cu ajutorul cheii fizice integrate o poți face manual. Legat de aprindere, tot ce trebuie sa faci este sa bagi cardul in slotul prevazut in acest scop, chiar si fara baterie, are un cip care permite pornirea masinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului în smart forfour:

 • Apăsați butonul din partea de jos și scoateți cheia de urgență în același timp.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Utilizați un lucru subțire pentru a scoate bateria uzată de pe card

  .

 • Instalați noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa imediat, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce tip de baterie să cumpăr pentru cardul smart forfour-ului meu?

  În cele din urmă, pentru a finaliza scurta noastră postare, vă vom sprijini selectați tipul de baterie al cardului smart forfour. Toate arată foarte echivalent și nu este întotdeauna ușor să-l selectați pe cel corect. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, în ceea ce privește numărul bateriei în funcție de anul smart forfour, acesta poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Dacă doriți mai multe tutoriale despre smart forfour, accesați categoria noastră smart forfour.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână smart fortwo?
Legătura cu publicația principală