Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu seat altea?

Am dedicat acest site pentru a vă ajuta să rezolvați micile probleme cu care vă puteți confrunta cu mașina dvs. În prezent, vom verifica o problemă care poate părea nesemnificativă, dar care se dovedește destul de repede a fi enervantă dacă nu este rezolvată. De fapt, vă vom sprijini să știți cum să înlocuiesc bateria cardului meu seat altea? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără energie electrică cardul tău va fi inutil. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum sa inlocuiesti bateria cardului seat-ului tau altea?, și, în sfârșit, care este bateria care se potrivește cu cardul scaunului tău altea.

Cum funcționează cardul seat altea?

Înainte de a descrie cum să înlocuiți bateriile din cardul hands-free Seat altea, vă vom descrie rapid cum funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut probleme în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, mărcile de mașini se ocupă de această problemă. Odată cu apariția noilor tehnologii wireless, problemele cheie vor deveni rapid un lucru din istorie! Vă vom demonstra acum caracteristicile produsului și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/emițătoarele sunt prezente pe autovehicul și pe card, astfel încât ambele să poată comunica.
 • Vă permite să deschideți scaunul altea pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este lângă mașina dvs.

  .

 • Există două versiuni de card-cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca un mecanism de închidere centralizată cu sprijinul unui buton, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Există o cheie de rezervă în card, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți scaunul altea dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe scaunul meu altea?

Cum înlocuiesc bateria cardului seatului meu altea?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest document, cum se inlocuiesc bateria cardului cheie a unui seat altea? Efectiv, această tehnologie fără fir necesită energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt lipsite de viață, nu vei putea deschide fără fir ușile autovehiculului tău, dar cu ajutorul cheii fizice integrate o poți face manual. In ceea ce priveste aprindere, tot ce trebuie sa faci este sa pui cardul in slotul inclus in acest scop, chiar si fara baterie, are un cip care permite pornirea masinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului în scaunul dvs. altea:

 • Apăsați butonul din partea de jos și trageți simultan cheia de urgență.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Utilizați un obiect subțire pentru a scoate bateria descărcată de pe card

  .

 • Instalați noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa instantaneu, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce categorie de baterie să folosesc pentru cardul scaunului meu altea?

  În cele din urmă, pentru a încheia conținutul articolului nostru, vă vom sprijini alege tipul bateriei cardului pentru seat altea ta. Toate arată foarte asemănătoare și nu este întotdeauna ușor să o alegeți pe cea corectă. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, în ceea ce privește numărul bateriei în funcție de anul scaunului dvs. altea, poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Dacă doriți mai multe tutoriale despre seat altea, accesați categoria noastră seat altea.

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe seat altea
Legătura cu publicația principală